Palvelumme

Koti- ja yrityssiivoukset

Koti- ja yrityssiivoukset

Teemme kanssasi yksilöllisen siivoussuunnitelman, joka palvelee sinua tai yrityksesi tarpeita parhaiten. Meidän kauttamme järjestyvät myös:

  • kertasiivoukset
  • juhlapaikkasiivoukset
  • muuttosiivoukset

Käyttämämme puhdistusjärjestelmä eroaa perinteisistä pölyimureista suodatinjärjestelmältään. Perinteiset imurit keräävät pölyn pölypusseihin ja suodattimiin. Näihin jäänyt bakteeripitoinen ja itiöitynyt hienojakoinen aines puhalletaan jo pienen ajan sisällä takaisin huoneilmaan.

Käyttämällämme puhdistusmenetelmällä pöly sitoutuu Luonnon omaan puhdistusaineeseen, eli veteen. Näin järjestelmästä palautuva ilma on aina puhdasta. Näin huoneilman laatu paranee lyhyessä ajassa merkittävästi.

Lisäksi meillä on käytössä uusimpaan tekniikkaan perustuvat ilmanpuhdistimet, jotka poistavat tehokkaasti huoneilmasta epämiellyttävät ja pinttyneet hajut(esim tupakka) sekä hävittävät ilmassa ja pinnoilla olevat mikrobit. Laitteemme muuttaa sisäilmaa hyvälaatuisen ulkoilman kaltaiseksi, tuottamalla hapettajia ja negatiivisia ioneja.

Seuraamme aktiivisesti alan kehitystyötä, ja käytämme parhaita ratkaisuja, joilla voimme minimoida puhdistusaineiden käytön.Tämä tarkoittaa vähemmän ihoa sekä hengitysteitä ärsyttävien aineiden jäämiä ja enemmän luonnollisen puhtaita pintoja ja mäntymetsän raikkautta kotiin tai toimistoon

Koti- ja hoivapalvelut

Koti- ja hoivapalvelut

Viihtyisä koti on meille ihmisille tärkeä asia., paikka jonne on aina mukava tulla. Arki kuitenkin luo meille kaikille omat haasteensa ajan käytön suhteen , Miltä tuntuisi, jos antaisimme sinulle enemmän vapaa-aikaa tehdä merkityksellisiä asioita? Miltä tuntuisi Tulla töistä puhtaaseen kotiin, Mennä hyvällä omallatunnolla sohvalle treenien jälkeen? Puhtaaseen kotiin ystävätkin ovat tervetulleita viihtymään milloin vain!

Kotipalvelu Männynhavu Oy on täydenpalvelun hoivayritys, joka huolehtii sinusta omassa kodissasi tai esimerkiksi palvelutalossa. Laadimme yhdessä sinun kanssasi henkilökohtaisen palvelusuunnitelman, jossa huomioidaan tarpeesi ja toiveesi.

  • kodinhoito
  • vaatehuolto
  • asiointipalvelut
  • lääkehuolto
  • ruokapalvelu
  • kevyet pihatyöt
Koti- ja yrityssiivoukset

Tukihenkilö- ja omaishoitajan sijaispalvelut

Koko perhe kokee elämänmuutoksen, kun läheinen tai omainen sairastuu tai vammautuu eikä kykene itsenäiseen elämään. perheenjäsen josta tulee Omaishoitaja, joutuu usein luopumaan omista harrastuksistaan ja vapaa-ajastaan hoitaakseen läheistään. On tärkeää että omaishoitaja huolehtii myös omasta jaksamisestaan. Koulutettu henkilökuntamme huolehtii läheisestäsi,jotta sinä saat ansaitsemasi vapaa-ajan levätäksesi ja rentoutuaksesi.

Koti- ja hoivapalvelut

Tukiasumispalvelut

Tarjoamme yksilöllistä ohjausta heille, jotka tarvitsevat tukea elämänhallintaansa. Asiakas voi asua omassa asunnossaan tai saada asuinpaikan meiltä. Asiakasta kannustetaan kodin ulkopuoliseen elämään esimerkiksi opiskeluun, harrastuksiin ja työtaitojen harjaannuttamiseen..Yhteistyötä tehdään asiakkaan, omaisten sekä asiakasta hoitavien henkilöiden kanssa.

Ota yhteyttä!