Allergiasiivous 2.0

Parempaa elämää allergiavapaassa kodissa

Poistamme Allergeenit kotisi ilmasta ja pintamateriaaleista. Syväpuhdistamme kodin tekstiilit, huonekalut ja patjat allergioita aiheuttavista partikkeleista.

Carla-Wade.png

Olen ollut asiakkaana nyt puoli vuotta, ja olen tyytyväinen. Siivouksen laatu on erittäin hyvää, ja hinnoittelu on järkevää. Luonani käy aina sama siivooja, joka tuntee hyvin siivottavan kohteen.
Voin suositella!

Sonja Valkeinen

-

selective-focus-photography-of-woman-1239288.png

Erittäin hyvä työnjälki ja muutenkin työstä välittyi kunnon tekemisen meininki. Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu.

hannaleena Hyökki

-

Jukka S

Saan hyvin joustavaa palvelua, siistin talon lapsiperheelle ja sen lisäksi hyvän mielen.
Mielestäni maksamani hinta on vähintäänkin kohtuullinen ja kokonaisuutena suosittelen vilpittömästi Männynhavua.
Ihan kiva käyttää siivoukseen kulunut aika johonkin muuhun.

Miska Juslin

-

Jatkuva tukkoinen olotila ja toistuva sairasteluikierre voi kertoa allergeenien piilottelevan kodissasi

 • Hengityksen vinkuminen
 • jatkuva yskä
 • Hengenahdistus
 • Aivastelu
 • Keskittymisvaikeudet
 • Silmien punoitus
 • Selittämätön jatkuva väsymyksen tunne
 • Nenän kutina ja vuotaminen
 • Silmien kutina ja vuotaminen

Ovat kaikki tyypillisiä allergeenien aiheuttamia oireita.

Allergiasiivous 2.0  on uusi ja tehokkaampi tapa puhdistaa koti oireita aiheuttavista pienhiukkasista

Allergiasiivous 2.0  on uusinta vihreää puhdistusteknologiaa hyödyntävä siivousratkaisu allergiakotien ongelmiin. 

jätä-yhteystietosi.png

Antibakteeriset siivousliinat ja puhdistusmopit

Kovat pintamateriaalit pyyhitään erikois-mikrokuituliinoilla, jossa yhden neliösentin alueella on yli 500.000 tuhatta puhdistavaa kuitua. Terävät kuidunpäät irrottavat tehokkaasti jopa bakteerien kokoluokan hiukkasia pyyhittävästä pinnasta.

 Lliinaan muodostunut staattinen sähkövaraus sitoo magneetin lailla irronneet hiukkaset tiukasti kiinni liinan kuiturakenteeseen – Pinnan puhdistuessa.

Mikrokuituliinat
Taiteltu mikrokuituliina
2046391
Mikrokuituliinoja
Joutsenmerkki.svg
aa_yhteisty-logor_su_cmyk
kiilto optimal
183551

Hajuttomat joutsenmerkityt puhdistustuotteet

Laadukkailla siivousvälineillä  puhdas vesi usein riittää antamaan erinomaisen puhdistustuloksen. 

Pelkkä vesi ei kuitenkaan  aina riitä antamaan toivottua puhdistustulosta. Puhdistusaineiden valinnassa meillä on 3 kriteeriä tuotteille.

 1. Tuotteen on oltava allergiaystävällinen
 2. Tuotteen on oltava tehokas
 3. Tuotteen on oltava ympäristöystävällinen

Käytettävät pesuaineet ovat hajusteettomia ja juotsenmerkittyjä. Allergisten reaktioiden minimoimiseksi, Joutsenmerkityssä puhdistusaineissa on
Minimoitu hajusteiden ja allergiolle altistavien aineisosien pitoisuutta.

 Puhdistusaineet voivat käytön jälkeen päätyä vesiympäristöön.  Joutsenmerkki kriteeristössä on
huomioitu puhdistusaineiden komponettien biohajoavuus sekä minimaalinen kuormitus ympäristölle.

Fotokatalyysi teknologia

Fotokatalyysi on toiminnaltaan vihreiden lehtien pinnalla tapahtuvan fotosynteesin eli luonnon oman puhdistus-prosessin kaltainen. Fotokatalyysi edustaa uuden sukupolven vihreää teknologiaa.

Teknologian toiminta perustuu UV-valon ja nelimetallisen katalyyttikennon tuottamien OH-radikaalien, peroksidien ja superoksidi-ionien reaktioon ilmassa leijailevien allergeenien  kanssa. Kenno on rakennettu titaanista, rodiumista ,hopeasta ja kuparista, johon kohdistetaan laajaspektristä valoa.

Tästä syntyvä reaktio tuottaa hengitysilmaan terveydelle vaarattomia mutta epäpuhtauksia ,kuten homesieniä ja itiöitä, mikrobeja, viruksia aktiivisesti tuhoavia happettajia.

Kennosta leviää diffuusion vaikutuksesta hapettajia kaikkialle kodin ilmatilaan. Terveydelle vaarattomat happiradikaalit etsiytyvät aktiivisesti epäphtauksien luokse ja muuttavat taudinaiheuttajat ja mikrobit hiilidioksidiksi sekä vedeksi. Laitteisto tuottaa ilmavirtaan sähköisen varauksen, joka saa ilmassa leijailevat yksittäiset pienhiukkaset kiinnittymään toisiinsa muodostaen hiukkasrykelmän.

Sähköisesti varatuneet hiukkasklusterit laskeutuvat hengitysilmasta kodin pinnoille. Hiukkaset ovat nyt helposti imuroitavissa. Isokokoiset hiukkasrykelmät eivät pääse tunkeutumaan keuhkoihin asti, vaan pysähtyvät ylähengitysteihin ja poistuvat yskimällä.

Play Video
separator_1_01
pro-aqua21
pro-aqua_prinzip_07
separator_4_01

Sertifioitu Puhdistusjärjestelmä

Puhdistusjärjestelmän toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, joka on erittäin nerokas. Laitteessa ei ole epähygienisiä suodatinpusseja, joista voisi vapautua hienojakoista pölyä kotiisi.

Separaattorin ja veden yhdistelmä ei jätä mitään mahdollisuuksia pölyhiukkasille . Suodatustehokkuus on 99,9995 %, jolloin huoneilmaan ei jää pölyä eikä mikrobeja. Käytännössä tämä tarkoitta noin 3 partikkelia /1000000 partikkelista palautuu takaisin huoneilmaan. 

Sen sijaan tilalle tulee puhdasta, raikasta ja kosteutettua ilmaa, jota sinun on terveellistä hengittää.

Tyhjiöpuhdistus

​​​​​​​​​​​​​​Vakumointi on puhdistusmenetelmä, jossa kodin tekstiilit  syväpuhdistetaan pölystä, eläin- ja ihmisperäisestä hilseestä.

Patjoihin, sänkyvaatteisin ja muihin kodin tekstiileihin kertyy hiukkasia, jotka aiheuttavat  tukkoisuutta ja ärsyttävät hengitystiehyitä.

Ajan mittaan yhä enemmän kuona-ainesta kertyy syvälle tekstiilin kuituihin. joita on mahdotonta puhdistaa tavallisilla puhdistusmetodeilla.

Vakumointi tarjoaa ratkaisun, jolla pölyhiukkaset irrotetaan tekstiilien syvistä kerroksista.

Allergiasiivous 2.0 tekstiilien syväpuhdistusprosessi.

 1. Patjat,vaatteet,pehmolelut, tekstiilit laitetaan vakumointipussiin. Laitteistolla imetään ilma pois, jolloin pussiin muodostuu tyhjiö. Vakumointikäsittely kestää noin 15 minuuttia
 2. Vakumointiprosessin aikana tekstiilien syvästä tekstiili irronnut pöly ja hilse nousee tekstiilin pintakerrokseen.  Pinnasta pölyaines poistetaan tehokkaalla imurilla.
Play Video
Play Video

Katso miksi sadat tyytyväiset asiakkaat pääkaupunkiseudulla ovat ottaneet allergiasiivouksen kauttamme.

Allergiasiivous 2.0 on ” all inclusive”  täysin uusittu ratkaisu allergiakotien pouhdistukseen. Poistamme kodistasi laajan skaalan erillaisia allergeeniena, jotka voivat aiheuttaa oireita sinulle tai perheenjäsenillesi.

 • Epämiellyttävät hajut
 • Kemikaalijäämät kodin pinnoilta
 • Ulkoilman pienhiukkaset
 • Bakteerit ja virukset
 • Tekstiilipölyn
 • Home- ja sieniitiöt
 • Pölyhiukkaset
 • Eläinten hilseen ja karvat
 • Aivastelu
 • Ihmisperäisen hilseen
johanna
Olen ollut Kotipalvelu Männynhavun asiakas nyt yli kaksi vuotta. Palvelu on ollut alusta asti ystävällistä, täsmällistä ja siivouksen jälki on erinomaista. Männynhavun käyttämä vesi-imuri sopii mielestäni mainiosti meidän koiraperheelle, huoneilmasta tulee ihanan raikasta siivouksen jälkeen. Olen suositellut Kotipalvelu Männynhavua ystävilleni sillä seurauksella, että osa on vaihtanut entisen siivouspalvelunsa Männynhavuun. He voivat itse tulla kirjoittamaan oman arvionsa, mutta kuulemani mukaan hekin ovat tyytyväisiä.
annikki
Meillä on ollut tämä siivousfirma jo useamman vuoden ajan, ja se kertoo tyytyväisyydestämme. Kaikki toimii ajallaan ja sovitusti. Ja jälki on todella hyvää - onko se nyt sitten 4 ja puoli vai 5 tähteä, ihan sama. Ja aina voimme neuvotella asioista, mikä sekin on hyvä juttu. Annikki ja Carsten
jani
Tilaisin heidän kauttaan asuntooni loppusiivouksen, asiat hoituivat helposti ja kätevästi. Sovituista aikatauluista pidettiin kiinni ja siivouksen laatu oli erinomainen. Suosittelen!

Sertifioitu ja tutkitusti terveyttä edistävä puhdistusjärjestelmä

Euroopan allergia-tutkimuskeskus (ECARF) on myöntänyt puhdistusjärjestelmälle allergiaystävällisten tuotteiden ja palvelujen laatusinetin.

The Center of Preventative Medicine on myöntänyt siivousjärjestelmälle "ennaltaehkäisevää -lääketiedeettä" laatusertifikaatin.

"Tutkitusti edullinen allergiasiivous pääkaupunkisudeulla"

antti
Etsin siivoojaa nopealla aikataululla siivoamaan asunnon viemärivahinkoa ja Kotipalvelu Männynhavu pystyi nopealla aikataululla reagoimaan ja järjesti nopeasti hyvän siivouksen edullisella hinnalla.

 Oireettomampi arki allergiavapaasa kodissa. Tutustu uudistuneeseen allergiasiivous 2.0 ja Voi paremmin puhtaammassa kodissa

 • Helpottaa työssä jaksamista
 • Parantunut elämänlaatu
 • Lieventyneet silmäoireet
 • Helpotusta jatkuvasti tukkoiseen oloon
 • Puhtaamipi ilma- Helpompi hengittää
 • Nukut paremmin
 • Helpotusta nenä- ja hengitystieoireisiin
 • Aivastelet vähemmän
 • Koet olosi energisemmäksi
 • Parantunut keskittymiskyky
 • Parantunut suorituskyky
Scroll to Top
Call Now Button