Arvonlisäveroton siivous 24% 0%

Tarjoamme sinulle siivouspalvelut arvonlisäverottomasti, kun toimintakykysi on alentunut väliaikaisesti tai pysyvästi. Muita syitä, jotka oikeuttavat sinut alvittomiin siivouspalveluihin voivat olla esimerkiksi:

Tärkein kriteeri on kuitenkin se, että sinä tai läheisesi ei pärjää omasta tilanteestaan johtuen kodin siivouksista ilman auttavia käsiä.

Kysy lisää alvittomista siivouspalveluista

Mitä alvittomat siivouspalvelut sisältävät?

Saat kaikki toivomasi siivouspalvelut ilman arvonlisäveroa. Jos sinulla on tarvetta erikoissiivouksille, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yleiset toimenpiteet

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Ikkunoiden pesu

Mitä maksaa arvonlisäverottomat siivouspalvelut?

Ensimmäinen tunti

29,4
Alv.0%
  • 18,25€ kotitalousvähennyksen jälkeen
  • Sisältää kaikki kulut
  • Henkilötyötunti

Toinen tunti

26,6
Alv.0%
  • 16,50€ kotitalousvähennyksen jälkeen
  • Sisältää kaikki kulut
  • Henkilötyötunti

Loput tunnit

24,1
Alv.0%
  • 15€ kotitalousvähennyksen jälkeen
  • Sisältää kaikki kulut
  • Henkilötyötunti
Edullinen

Mitä alvittoman siivouspalvelun hintaan sisältyy?

Valmiiksi edullisista hinnoistamme saat lisäksi 24% alennuksen, kun hinnoista poistuu arvonlisäveron osuus.Kun tilaat siivouspalvelun kauttamme, hintamme sisältävät seuraavat asiat.

Saanko arvonlisäverottomasta siivouspalvelusta kotitalousvähennyksen?

Kyllä, jos et ole saanut kunnaltasi siivouspalveluun oikeuttavaa palveluseteliä.

Arvonlisäverottomat siivoukset voit hyödyntää kotitalousvähennyksessä. Näin sinulle syntyvät todelliset kustannukset ovat vain murto-osa kotisiivouksen normaalista kokonaishinnasta.

 Jos siivouspalvelun maksaa läheisesi, täytyy sinut merkitä palvelun tilaajaksi, jotta palvelun voi saada arvonlisäverottomana. Maksajaksi merkitään omaisesi, ja hän voi hyödyntää kotitalousvähennyksen  verotuksessaan.

Miten voin tilata arvonlisäverottomia siivouspalveluita?

Meiltä voit tilata arvonlisäverottomat siivouspalvelut helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai jättämällä yhteydenpottopyynnön verkkosivujen kautta.

Asiantuntijamme tekee arvion tilanteesta kartoituskäynnin yhteydessä , jossa laadimme palvelusuunnitelman toiveittesi ja tarpeittesi perusteella.

Arvonlisäverottoman palvelun saamiseen et tarvitse erillistä viranomaisen päätöstä, vaan palvelu voidaan aloittaa helposti Kotipalvelu Männynhavun oman asiantuntijan arvion perusteella.

Tee hyvä päätös ja pyydä tarjous alvittomasta kotisiivouksesta

Tee hyvä päätös ja pyydä arvonlisäveroton kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta.

Laadukkaasti edullinen Kotipalvelu Männynhavu on sinulle oikea valinta kun haluat korkealuokkaisen siivouspalvelun kustannustehokkaasti toteutettuna.

Scroll to Top
Call Now Button