Miten Clean Air teknologia toimii?

Clean Air on Uuden sukupolven ilmanpuhdistusjärjestelmä. jotka pohjaa edistykselliseen Photohydroionisaatio teknologiaan.  Patentoitu PHI-kennoteknologia tarjoaa  ainutlaatuiset ilmanpuhdistus ominaisuudet.

Teknologian toiminta perustuu UV-valon ja nelimetallisen katalyyttikennon tuottamien OH-radikaalien, peroksidien ja superoksidi-ionien reaktioon ilman epäpuhtauksien kanssa. Kenno on rakennettu titaanista, rodiumista ,hopeasta ja kuparista, johon kohdistetaan laajaspektristä valoa. Tästä syntyvä reaktio tuottaa ympäristöön Ilman epäpuhtauksia aktiivisesti tuhoavia mutta terveydelle vaarattomia happettajia.

Kenno levittää kaikkialle tiloihin hapettajia, jotka etsiytyvät aktiivisesti epäphtauksien luokse ja muuttavat taudinaiheuttajat sekä mikrobit hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Fotokatalyysi on toiminnaltaan vihreiden lehtien pinnalla tapahtuvan fotosynteesin eli luonnon oman puhdistus-prosessin kaltainen. Fotokatalyysi edustaa uuden sukupolven vihreää teknologiaa.

 Diffuusion vaikutuksesta viruksista, bakteereista ja homeitiöistä puhdistunut ilma on levinnyt kaikkialle huoneiston ilmatilaan. Hengitysilma on puhdasta ja raikasta ja sitä tuntuu hyvältä hengittää. Clean Air teknologia eroavaa siten ratkaisevasti tavallisista ilmansuodatinlaitteista, joiden läpi puhdistettavan ilman täytyy kulkea.

 

laitteisto käytössä 6 tuntia laitteisto käytössä 24 tuntia

pienhiukkaset uhkaavat terveyttämme

Ilman pienhiukkaset (PM2.5, läpimitta alle 2,5 µm) lisäävät hengityselinsairauksiin sekä sydän- ja verisuonitauteihin liittyvää sairastuvuutta ja kuolleisuutta myös Suomessa. Sairastuvuuden ja kuolleisuuden lisääntyminen päivinä, jolloin pienhiukkasaltistukset ovat suuria, on pystytty osoitta­maan monissa tutkimuksissa ja monissa maissa. Paljon hankalammissa pitkissä seurantatutkimuksissa on pystytty osoittamaan myös pitkäaikainen vaikutus väestön terveyteen. Lisääntynyttä kuolleisuutta on pitkäaikaistutkimuksissa verenkierto- ja hengityselimistön sairauksiin, syövistä keuhkosyöpään. Vaikutus näyttäisi alkavan hyvin pienissä pitoisuuksissa, joten turvallista tasoa ei ole pystytty määrittämään.

Ulkoilman pienhiukkasiin on arvioitu pelkästään Euroopassa liittyvän satojatuhansia ennenaikaisia kuolemantapauksia vuodessa,

Lähde

Clean air teknologia estää haitallisten pienhiukkasten pääsyn elimistöösi

RGF:n patentoima REME-kenno tuottaa ilmavirralle sähköisen varauksen, joka saa pienhiukkaset liittymään yhteen muodostaen hiukkas rykelmän. Isokokoiset hiukkasklusterit eivät kykene tunkeutumaan keuhkorakkuloista verenkiertoon, vaan pysähtyvät ylähengitysteihin ja poistuvat yskimällä. Sähköisesti varatuneet hiukkas rykemät alkavat laskeutua hengitysilmasta pinnoille, jotka saadaan poistettua siivouksen yhteydessä tai HEPA-suodatin järjestelmällä.

Turvallisuus

Clean air teknologian tuottama aktiivinen happi on ryhmä oksidantteja jotka tunnetaan nimellä hydroperoksidit. Hydroperoksiidit ovat olleet luonnollinen osa ympäristöamme 3,5 miljardia vuotta. Hydroperoksideja muodostuu ilmakehään aina kun seuraavat kolme komponenttia ovat läsnä: epästabiilit happimolekyylit, vesihöyry ja energia. Teknologia ei synny päästöjä tai jäämiä ymoäristöön.

Teknologia soveltuu erinomaisesti käytettäväksi luomutuotannossa, koska elintarvikkeiden säilyvyys parantuu ja myyntiaika pitenee luonnonmukaisesti.

Kaikki kennot toimivat 12 voltin jännitteellä ja 230 V verkkolaite on kanavan ulkopuolella. UV-valo on suojattu rikkoutumattomalla PPC pinnoituksella. Laiteilla on vaatimuksenmukaisuustodistukset (CE ) ja TUV sertifikaatti. Laitteita on myyty yli 4 miljoonaa kappaletta 60 eri maahan.

Scroll to Top
Call Now Button