tutkimustulokset

tutkimustulokset

Clean Air teknologia ja mikrobit

 Clean Air ilmanpuhdistustekniikan vaikutusta viruksiin, homesieniin  ja muihin hengitysilmassa  leijaileviin taudinaiheuttajiin on tutkittu yli 20 vuoden ajan. Tätä kirjoittaessani, tutkijoilla ei vielä tällä hetkellä ole käytettävissään koronaviruksia, mutta virus on samankaltainen kuin aikaisemmin tutkitut. Voidaankin hyvällä syyllä olettaa, että Koronavirukset reagoivat hyvin samankaltaisesti  REME Tai PHI ilmanpuhdistusteknologiaan.

Yhdysvalloissa  H1N1 virus havaittiin ensimmäisen kerran ihmisessä 1976. Kesäkuussa 2009 Maailman terveysorganisaatio (WHO) varoitti, että maailmanlaajuinen 2009 H1N1 -flunssa oli liikkeellä

H1N1 -virus leviää samalla tavalla kuin kausiflunssat leviävät. virus voi tarttuu ihmisestä toiseen joko pisara- tai kosketustartuntana, yskän ja aivastusten mukana sekä hengitystie-eritteillä tahrautuneiden käsien ja kosketuspintojen välityksellä  

Kansasin ylipoisto on tutkinut photohydroionisaatioteknologiaa (PHI-Cell®) sekä heijastavan elektromagneettista energiaa  (REME® Cell) teknologiaa vuodesta 2009 lähtien.

Suoritetuissa testeissä Kyseisillä teknologioilla H1N1-sikainfluenssa neutralisoitiin 99 prosenttisesti kontaminoituneista pintamaterilaaleista.

Kokeet on suorittanut Kansasin yliopisto. Vähenemisaste 99+%

Avian-influenssa on infektio, jonka aiheuttavat lintuinfluenssavirukset. Näitä influenssaviruksia esiintyy luonnostaan lintujen keskuudessa. Villit linnut kaikkialla maailmassa kantavat viruksia suolistossaan, mutta normaalisti linnut eivät kuole niihin.

H5N1-virus on ihmiseen tarttuva lintuinfluenssaviruksen alalaj  i, ja sen  todettu aiheuttaneen  vakavia sairastumis- ja kuolemantapauksia ihmisillä.

H5N1-virustyypin siipikarjasta ja villilinnuista ihmisiin tartuntatapauksista, on johtanut kuolemaan 20–50 prosentilla tartunnan saaneista.  

On ollut myös muutamia ihmisestä toiseen H5N1-tartuntatapauksia, mutta niitä on ollut vähän ja ne ovat olleet lieviä ja lyhytaikaisia.

Kansasin yliopiston tekemät tutkimukset REME ja PHI hapetuskennoilla tuhosivat 99 prosenttisesti lintuinfluenssaviruksista kontaminoituneet pinnat.

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset (CDC)

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto Vähenemisaste 99 prosenttia

Norovirukset ovat ryhmä samansukuisia, vaipattomia viruksia, joilla on yksisäikeinen RNA, ja jotka aiheuttavat ihmisessä akuutin gastroenteriitin, maha-suolitulehduksen. Noroviruk-set on nimetty alkuperäisen kantansa ”Norwalkin virukseni” mukaan. 

Se aiheutti mahan ja ohutsuolen tulehdus epidemian puhkeamisen Norwalkin koulussa Ohiossa vuonna 1968.. Norovirukset ovat erittäin tarttuvia, ja jo kymmenen viruspartikkelia riittää  tartuttamaan ihmisen. 

Noroviruksen puhkeamisen aikana on dokumentoitu useita leviämistapoja. Tyypillinen ensimmäisen vaiheen tartunta saadaan ravintolasta, jota seuraa toisessa vaiheessa siirtyminen henkilöstä toiseen ja kotitalouksiin.

Kaikista ruokaperäisistä mahan ja ohutsuolen tulehdutapauksista 50 % on norovirusten aiheuttamia. Yhteensä  232:sta noroviruksen aiheuttamasta sairastumistapauksesta, jotka raportoitiin Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksille vuosina 1997−2000, 36 % oli ravintoloissa, 23 % hoitokodeissa,13 % kouluissa ja 10 % vapaa-ajan viettopaikoissa tai risteilyillä.

Kokeet on suorittanut Yhdysvaltain Keskilännen tutkimusinstituutti, jossa norovirukset saatiin tuhottua yli 99 prosenttisesti kontaminoituneilta pinnoilta.

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset

Kokeet suoritti Yhdysvaltain Keskilännen tutkimusinstituutti.

Metisilliinille vastustuskykyinen Staphylococcus aureus (MRSA) on bakteerityyppi, joka on vastustuskykyinen tietyille antibiooteille. Kyseisiin antibiootteihin kuuluvat metisilliini ja muutamia muita yleisimpiä antibiootteja, kuten esimerkiksi oksasilliini, penisilliini ja amoksisilliini. 

Stafylokokkitartunnat, mukaan lukien MRSA esiintyvät useimmiten sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa esimerkiksi hoitokodeissa ja dialyysikeskuksissa olevilla potilailla, joiden vastustuskyky on heikentynyt, Tehdyissa kokeissa metisilliinille resistentti stafylokokki  saatiin tuhottua yli 99 prosenttisesti kontaminoituneilta pinnoilta.

 Kokeet suoritti Kansasin yliopisto

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus

A-ryhmä¤n streptokokki tartunnan aiheuttaa  streptococcus-bakteeri, joka on syynä monenlaisiin terveysongelmiin. Tartunnat voivat vaihdella lievästä ihottumasta  vakaviin, hengenvaara , kuten monielinvaurio ja lihaskalvon tulehdus (nekrotisoiva faskiitti), joka yleisesti tunnetaan lihansyöjätautina.

 Terveysalan asiantuntijat arvioivat, että yli kymmenen miljoonaa lievää tulehdusta (kurkku ja iho) esiintyy vuosittain. Jälkisairauksia voivat olla esimerkiksi reumaattinen kuume, märkärupi, ruusutulehdus ja tulirokko.

Kansansin yliopiston suorittamissa kokeissa  Streptococcus pyogenes bakteeri saatiin tuhottua 99 prosenttisesti kontaminoituneilta pinnoilta.

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvontakeskus ja Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA

Listeria on on yleinen maaperässä ja vedessä elävä  grampositiivinen bakteeri. Joidenkin tutkimusten mukaan on arvioitu, että 1−10 % ihmisistä voivat olla Listeria monocytogenes bakteerin oireettomia kantajia.. 

Listerioosin aiheuttamia sairauksia voivat olla verenmyrkytys, aivokalvontulehdus (tai keskushermostoinfektio), aivokuume, emättimen tai ulkosynnyttimien tulehdukset raskaana olevilla, jolloin ne voivat johtaa raskauden keskeytymiseen tai aiheuttaa sikiön kuoleman. 

Listeria bakteeri saatiin tuhottua yli 99 prosenttisesti kontaminoituneilta pinnoilta.

Kokeet ovat tehneet Kansasin yliopisto  Steris Labs, KAG / Eco Labs

 Lähde: Yhdysvaltain Elintarvike- ja lääkevirasto

Kolibakteeri (Escherichia coli, E. coli), jonka löysi saksalainen lastenlääkäri ja bakteerien tutkija Theodor Escherich, on yksi nisäkkäiden suolistossa elävien bakteerien päälajeista, jotka puolestaan tunnetaan nimellä ”suolistoflora”. Yksittäisten kolibakteerien lukumäärä ihmisen päivittäisessä ulostemäärässä on keskimäärin 500 miljardia−10 biljoonaa. 

Ulosteessa olevat kolibakteerit ovat hyvin samanlaisia kuin maaperässä elävät ja ne kuuluvat samaan ryhmään, joita kutsutaan `kolimuotoiset bakteerit`. 

Kolibakteeri voi olla taudinaiheuttajana useissa suolensisäisissä ja ulkoisissa tulehduksissa, jollaisia ovat esimerkiksi virtsatieinfektiot, aivokalvontulehdus, vatsakalvontulehdus, rintatulehdus, verenmyrkytys ja gramnegatiivinen keuhkokuume.

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Testeissä kolibakteerin Vähenemisaste 99+%

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset

Pseudomonas-bakteerien sukuun kuuluvat kasvien patogeeninen bakteeri P. syringae, ihmisen patogeeni Pseudomonas aeruginosa, joka on vedessä, maassa, keinotekoisilla pinnoilla ja ihmisen iholla elävä yleinen sauvabakteeri. 

Jos elimistön vastustuskyky ei toimi kuten pitäisi, bakteeri saattaa aiheuttaa esimerkiksi korva- ja silmätulehduksia, virtsatieinfektioita tai verenmyrkytyksen.

Bakteeri on luonnostaan vastustuskykyinen monille antibiooteille ja kehittää jatkuvasti uusia keinoja vastustaa niitä. Pseudomonas voi selviytyä esimerkiksi sairaalavälineissä, kuten katetreissa. 

Sen on havaittu säilyvän toimintakykyisenä jopa siivoamisen jälkeen, minkä vuoksi se saattaa tarttua potilaasta toiseen. Bakteerin päästessä elintärkeisiin elimiin, kuten keuhkoin, potilas voi kuolla.

Maaperässä elävä Pseudomonas putida ja muutamia muita Pseudomona heimoon kuuluvia bakteereita, joiden tiedetään aiheuttavan pastöroimattoman maidon ja muiden maitotuotteiden pilaantumisen. Pseudomonas-bakteerit ovat aineenvaihdunnan kannalta hyvin monenkirjavia ja voivat näinollen vallata hyvinkin erilaisia elinlokeoita, ja niitä pidetään yleensä pilaantumisen aiheuttajina.

Pseudomonas bakteerien Vähenemisaste 99+%

Kokeet on suorittanut Kansasin yliopisto

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset

Bacillus subtilis

Bacillus subtilis -bakteeri elää maaperässä kaikkialla maapalolla ja voidaan helposti löytää pölyhiukkasnäytteiden hiukkasista. Se tunnetaan myös vanhemmalla nimellä `Bacillus Globigii.

Yhdysvaltain Kansallisten terveysinstituuttien tartuntatautikeskukset listasivat Bacillus subtilis bakteerin organismien “ykkösluokkaan”, mikä tarkoittaa , että se on ihmiselle vaaraton eikä aiheuta sairauksia . Sitä voidaan ostaa ja sitä on vuosikymmenien ajan käytetty biologisissa tutkimuksissa.

Bacillus subtilis  bakteerilla on kyky muodostaa vahvoja solunsisäisiä itiöitä, minkä ansiosta organismi kestää äärimmäisiä ympäristöolosuhteita. 

Se tekee siitä täydellisen koebakteerin, jolla voidaan testata järjestelmiä ja menetelmiä Bacillus anthracis bakteereja vastaan. Bacillus subtilis bakteeria käytetään myös grampositiivisena Escherichia colii -kolibakteerin, gramnegatiivisena sauvana  tutkitun vastineena.

Kokeet on suorittanut Kansasin yliopisto .

Bakteerien Vähenemisaste 99+%

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvontakeskus ja Los Alamosin kansallinen laboratorio

Stafylokokki aureus, josta usein käytetään lyhennettä “staf”, on bakteeri, jota tavallisesti esiintyy ihmisen iholla tai nenässä.

Suomessa Staphylococcus aureus on toiseksi yleisin septisten infektioiden aiheuttaja, ja sen aiheuttama sepsis todetaan vuosittain noin 1 200 potilaalla

Se tarttuu yleensä ihmisestä toiseen kontaktissa tulehtuneen ihohaavan eritteiden tai nenästä vuotavan eritteen kanssa. Tartunta voi levitä myös käsien kautta. Staphylococcus aureus on pallomainen bakteeri (kokkibakteeri), joka mikroskoopilla tutkittaessa esiintyy pareittain, lyhyinä ketjuina tai rypälemäisinä terttuina. Nämä organismit ovat grampositiivisia.

Jotkut kannat pystyvät tuottamaan erittäin termostabiilia proteiinitoksiinia, joka aiheuttaa sairauksia ihmisessä. Muutamat eristetyt S. aureus -bakteerit on luokiteltu metisilliinille vastustuskykyisiksi Staphylococcus aureus -bakteereiksi (MRSA). Nämä ovat bakteereja, jotka ovat vastustuskykyisiä tietyille antibiooteille.

Näihin antibiootteihin kuuluvat metisilliini ja muita yleisimpiä antibiootteja, kuten esimerkiksi oksasilliiini, penisilliin ja amoksisilliini. Stafylokokkitulehduksia, mukaan lukien MRSA (ns. sairaalabakteeri), esiintyy eniten sairaaloissa ja hoitolaitoksissa (esim. hoivakodeissa ja dialyysikeskuksissa olevilla potilailla, joiden vastustuskyky on heikentynyt.

Staphylococcus aureus bakteerin vähenemisaste 99+%

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvontakeskus ja Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)

Pneumokokki on ihmisen patogeeninen sairauksia aiheuttava bakteeri, joka leviää ihmisestä toiseen hengitysteiden pisaratartuntana. Yleensä yskimisen tai niistämisen aikana ihmisiin, jotka ovat alle kahden metrin etäisyydellä bakteerin kantajasta. Siten pneumokokin kantajat vaikka ovat itse terveitä, voivat he näin toimia huomaamattaan tartuttajina toisille.

Tämän bakteerin aiheuttamista tulehduksista tyypillisimpiä ovat keskikorvan tulehdukset, keuhkokuume, bakteremia (bakteereja veressä), ontelotulehdukset ja aivokalvontulehdus. 1940-luvulla käyttöön tulivat penillisiiniantibiootit, joilla tehokkaasti hoidettiin pneumokkitulehduksia.

1960-luvulla löydettiin ihmisestä ensimmäisen kerran pneumokokkibakteereja, jotka olivat vastustuskykyisiä penillisiinille. Siitä lähtien on penillisiinille vastustuskykyisiä pneumokokkibakteereja tavattu kaikkialla maailmassa.

Streptococcus Pneumoniae bakteerin vähenemisaste 99+%

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvontakeskus ja Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)

Bacillus cereus -bakteerit ovat itiöllisiä bakteereita, jotka ovat yleisiä maaperässä, vesistöissä, kasveissa, ilmassa ja pölyssä. Bakteeria esiintyy yleisesti ihmisten ja eläinten suolistossa.

Bacillus cereus -bakteereiden joutumista elintarvikkeisiin ei voida kokonaan vältää, ja siksi niitä esiintyy lähes kaikissa elintarvikkeissa. Yleisimpiä välittäjäelintarvikkeita ovat liha- ja riisiruoat, maitotuotteet ja vihannekset

Bacillus cereus aiheuttaa kahta erilaista, oireiltaan poikkeavaa ruokamyrkytystyyppiä. Oksennusmuodon saa aikaan jo itse elintarvikkeessa muodostunut  myrkky. Ripulimuodon saa aikaan bakteerin suolistossa muodostama toksiini. Oksennusmuodon toksiini on lämpöä kestävä, ja ei näin tuhoudu tavallisessa kuumennuksessa.

Bacillus cereus  bakteerin vähenemisaste 99+%

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvontakeskus ja Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)

Stachybotrys on vihertävän musta homesieni, jota esiintyy maailmanlaajuisesti. Se muodostaa kasvustoja erityisesti erittäin huokoisille materiaaleille, jollaisia ovat olki, heinä, paperi, pöly, nukka ja selluloosaa sisältävät rakennusmateriaalit, kuten esim. kuitu- ja kipsilevy, jotka ovat jatkuvasti kosteita tai veden pilaamia liiallisen kosteuden, vesivuotojen, kondensoituvan veden tai tulvan seurauksena.

Stachybotrys chartaurum kasvaa ja tuottaa itiöitä, kun lämpötila on +2− +40 °C. Se pystyy myös tuottamaan useita myrkkyjä, mutta tutkijat tietävät vielä vain vähän siitä, millaisissa lämpötiloissa ja kosteusolosuhteissa homesieni tuottaa näitä myrkkyjä.

homeiden itiöt  ovat kooltaan <5 µm (vaihteluväli 2-120 µm), joten ne leijuvat hyvin ilmassa ja pääsevät limakalvoille ja hengitysteihin, pienimmät myös keuhkorakkuloihin.

Homesienten tuottamat toksiinit aiheuttavat silmien, ihon ja hengitysteiden ärsytysoireita.

Stachybotrys chartarum  sienen Vähenemisaste 99+%

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Lähde: Health and Industry

Candida albicans on diploidi hiivasieni, joka aiheuttaa ihmiselle suu- ja emätintulehduksia. Toistuvien hiivasienitulehdusten on todettu olevan tärkeitä syitä sairastuvuuteen ja kuolleisuuteen potilailla, joiden vastustuskyky on heikentynyt (esimerkiksi. AIDSin ja syövän kemoterapian, elin- tai luuydinsiirron takia).  

Potilaiden sairaalainfektioista, joita ei vielä aiemmin pidetty riskitekijöinä  tehohoidossa oleville potilaille, on tullut tärkeä terveyteen liittyvä huolenaihe.

Kokeet on tehnyt Kansasin yliopisto

Candida albicans hiivasienen Vähenemisaste 99+%

Lähde: Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskukset (CDC)

 

Hajunpoisto

Tämän kokeen tarkoituksena oli selvittää, miten RGF:n AOT-kenno vaikuttaa erilaisiin hajuihin., kuten puhdistuskemikaaleihin, lemmikkieläinten hajuihin ja parfyymeihin. Tämä testi tehtiin kahdessa 14 m³:n koekammiossa ja kokeeseen osallistui 10-henkinen hajuraati. Raadin laadullisten arvioiden avulla määriteltiin, miten paljon hajut olivat vähentyneet.

Kokeen teki C&W Engineering -insinööritoimisto (riippumaton yritys)

Tämän kokeen tarkoituksena oli selvittää, miten RGF:n AOT-kenno vaikuttaa formaldehydiin.

Kokeet suoritti Kansasin yliopisto koelaboratoriossa

Kemikaaleista syntyvien hajujen poisto (haihtuvat orgaaniset yhdisteet)

Home,- ja hiivasienten sekä bakteerien poisto huoneistosta

Tämän kokeen tarkoituksena oli selvittää, miten RGF:n AOT-kenno vaikuttaa homesieneen, hiivaan ja bakteereihin. Tämä koe tehtiin tavallisessa noin 200 m2:n talossa ja n. 300 m2:n talosimulaatiossa.

Kokeet suoritti Kalifornian mikrobiologian keskus, puolueeton, valtuutettu laboratorio Lab – IBR, Kansasin valtion yliopisto, Floridan yliopisto, Yhdysvaltain ilmavoimat, R&D Labs -laboratorio, C&W Engineering -insinööritoimisto, Cincinnatin yliopisto ja Kane Regional Hospital -sairaala.

Kemiallisten yhdisteiden neutralisointi

Kaasukromatografi-/massaspektrometrikokeen teki puolueeton Nelap-laboratorio. Kokeessa tutkittiin ilmassa olevan kemiallisen yhdisteen vähentymää käyttämällä RGF:n AOT-teknologiaa.

Savun ja hiukkasten poisto

Tämä kokeen tarkoituksena oli selvittää, miten RGF:n AOT-kenno vaikuttaa tupakan savuun ja hiukkasiin. Koe tehtiin kahdessa noin 15 m3:n kokoisissa koekammioissa ja hajukokeeseen osallistui kymmenen henkilöä. Kymmenen koehenkilön laadullisten arvioiden perusteella sitten määriteltiin hajujen vähenemä. Hiukkasten poistuma mitattiin laserhiukkaslaskimella.

Kokeet teki C&W Engineering -insinööritoimisto (puolueeton yritys)

Pienhiukkasten poisto hengitysilmasta

REME-kenno vähentää myös tehokkaasti hiukkasia hengitysilmasta. Hiukkasten määrä väheni ISO-luokituksen tasolle 4 (10.000−0,1um), kun REME-kenno oli ollut käy¬tössä 12 tuntia. Vuorokauden altistuksen jälkeen saavutettiin ISO-luokituksen taso 3 (1.000−0,1um). Saadut tulokset ovat parempia kuin HEPA-suodattimen tulokset.

Pienhiukkasten vähenemä

12 tuntia ISO-luokituksen taso 4 (10.000–0,1um)

24 tuntia ISO-luokituksen taso 3 (1.000–0,1um)

Kokeen suoritti Kansasin yliopisto Performance Analytical Labs

Ihmisen aivastus kulkee noin 120 km/h ja pisaroiden mukana mikrobit voivat lentää jopa kymmenen metrin päähän aivastajasta. Tämä tekee aivastuksesta tehokkaan tautien levittäjän. Koe suoritettiin  Kansasin yliopiston aivastussimulaattorissa. Kokeessa huomioitiin keuhkojen kapasiteetti, aivastuksen paine ja nesteen määrä, jotta simulaatio vastaisi mahdollisimman aitoa avastusta,

Koe suoritettiin kaksoissokkokokeena, jotta voitiin varmistua kokeen luotettavuudesta. REME -kennolla mikrobit  tuhoutuivat  keskimäärin 99%  1 metrin etäisyydeltä aivastuksen lähteestä. Mikrobien tuhoutuminen jo ilmassa ennen pääsyä kosketukseen toisen henkilön limakalvoille, ehkäisevät pisaratartuntoja epidemioiden aikana.

aivastus

Hallussamme olevat AOT tekniikkaa koskevat tutkimukset. Toimitamme tilauksesta alkuperäiset tutkimukset käyttöönne

 • Efficacy Of EcoQuest Radiant Catalytic Ionisation Cell and Breeze At Ozone Generators atReducing Microbial Populations on Stainless Steel Surface. M.T Ortega, L.J. Franken,P.R.Hatesohl and J.L. Marsden. Department of Animal Sciences & Industry, K-State Food Science Institute,Kansas State University, Manhattan, KS 66506
 • Efficacy of Hydrogen Peroxide Vapor for Environmental Decontamination of Clostridium Difficile at the Karmanos Cancer Center (KCC ).Principal Investigator George Alangaden, MD, Wayne State University
 • Evaluation of RGF Reflective Infrared Electomangnetic Energy ( REME ) system and Reactive Oxygen Species for Reducing Environmental Particulates and Microbial Populations on Stainless Steel, Plastic and Polyetylene surfaces. Biosecurity Research ,Kansas State University Manhattan, KS 66506,October 30,2007
 • Evalution of the Efficacy of Photohydroionization Cell ( PHI) at Reducing Populations of MethicillinResistant Staphylococcus Aureus on Stainless Steel Surfaces. Progress Report, Food Safety Consortium Proceedings, August 2008, Kansas State University
 • Formaldehyde Removal in a Controlled Environment Using a Reflective Electomangnetic Energy System. Kansas State Univerity, august 20.2008
 • Research Report- Evaluation of Photohydroionization ( PHI) for the Inactivation of Influenza A H1N1on Stainless Steel surfaces. Kansas State University , October 7.2009
 • Evaluation of RGF PHI Cell for control of Clostrium difficile on Stainless Steel Surfaces, Summary. Kansas State University, Food Safety and Security Laboratory, Final Report, May 13,2011
 • Tohtorin väitöskirja Lauren Fanken, Walden University 2011, College of Healt Sciences
 • RGF Technical Bulletin 16.5 2011
 • Työterveyslaitos , raportti / 5230-2004-22756 B
 • Industrias Del Maiz. Sa, Columbia, tutkimus ilmastointiputkien ja maissin mikrobien vähenemisestä
 • ISPA srl , Milano, Italy, Test of roast beef meat
 • USAF, 40 th Air Expeditionary Group, tutkimus telttojen ja ilmastointilaitteiden mikrobien ja homeen vähentymisestä
 • Ozone Treatment for Prevention of Microbial Growth in Air Conditioning System, University of Florida. Aakash Khurana, Master of Engineering tutkintoa varten tehty diplomityö
 • Englantilainen yliopistotutkimus leivän säilymisestä
 • Professori James L.Marsdenin , Food Science Institute, K –State University kirje Ron Finkille
Scroll to Top
Call Now Button