Clean-Air-AOP-Micro02-
Clean Air AOP micro

Clean Air Micro on helppokäyttöinen ilmandesinfiointilaite, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäytöön.

Clean Air AOP Micro Perustuu REME-teknologiaan(Reflective Electro Magnetic Energy technology), joka  tuottaa turvallisia, superoksidi-ioneja, hydroperoksideja, passiivisia negatiivisia ioneja. fotokatalyyttisen hapettumisen.

Micro sisäilmanpuhdistin vähentää ilmassa olevia hajuja, bakteereita ja homeita jäljittelemällä luonnon omaa puhdistusmenetelmää. Epäpuhtaudet mineralisoituvat eli muuttuvat hiilidioksidiksi ja vedeksi. Laitteen tuottamat hapettajat ovat terveydelle vaarattomia.

Puhdistuskapasiteetti

Pinta-ala
125m²
Virtalähde
230V

Mitat

Pituus
Leveys
Korkeus
49cm
10cm
10cm

Clean Air Micro  on helposti käyttöön otettavissa. Liitä vain virtalähteeseen pistorasiasta ja ala nauttia puhtaammasta sisäilmasta. Tiiviisti suljetut rakennukset ja kodit voivat olla energiatehokkaampia, mutta voivat vangita epäpuhtauksia ja mikrobeja sisätiloihin aiheuttaen hajuja, hometta, allergioita ja sairauksia.

Clean Air Europe AOP -teknologia on osoittautunut vähentävän huomattavasti ilmassa leviäviä hajuja, hometta, bakteereja ja viruksia. Huono Sisäilman laatu on aliarvioitu ongelma. Micro P 13 sopii erinomaisesti yksityiskoteihin, toimistoihin, odotushuoneisiin.

Scroll to Top

Lähetä viesti. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä

Call Now Button