Clean-Air-AOP-mini01
Clean Air AOP mini

Clean Air AOP Mini Perustuu REME-teknologiaan(Reflective Electro Magnetic Energy technology), josta vapautuu turvallisia, superoksidi-ioneja, hydroperoksideja, passiivisia negatiivisia ioneja huoneilmaan.

Mini sisäilmanpuhdistin vähentää ilmassa olevia hajuja, bakteereita ja homeita jäljittelemällä luonnon omaa puhdistusmenetelmää. Epäpuhtaudet mineralisoituvat eli muuttuvat hiilidioksidiksi ja vedeksi. Laitteen tuottamat hapettajat ovat terveydelle vaarattomia

Turvallinen ja ympäristöystävällinen Clean Air tuhoaa ilmasta virukset, bakteerit, homeitiöt ja siitepölyn sekä muut haitalliset pienhiukkaset.

 

Puhdistuskapasiteetti

Pinta-ala
200m²
Virtalähde
230V

Mitat

Pituus
Leveys
Korkeus
60cm
10cm
10cm

Clean Air Mini levittää kaikkialle tiloihin hapettajia ja kaasumaista vetyperoksidia. Ilmassa ja pinnoilla olevat mikrobit tuhoutuvat ja terveydelle haitalliset kaasuyhdisteet hajoavat. Pienhiukkaset saavat sähköisen varauksen. Partikkelit liimautuvat yhteen hiukkasten sähkövarauksen johdosta.Clean Air Mini on tyylikäs ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäytön lisäksi mökille ja veneelle.

Scroll to Top

Lähetä viesti. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä

Call Now Button