Clean-Air-QuickTreat01
Clean Air AOP QuickTreat

Quick Treat muuttaa tupakansavusta ja eritteistä kyllästetyn hotellihuoneen puhtaan pyykin tuoksuiseksi samalla, kuin kerroshoitaja valmistaa huoneen seuraavalle asiakkaalle.

Clean Air Quick Treat käyttää uuden sukupolven teknologiaa,joka hävittää hajut, homeet ja bakteerit. Nelimetallinen katalyyttikenno synnytää UV-valon avulla fotokatalyysireaktion jonka tuottamat hapettajat leviävät kaikkialle tiloihin. Toisin kuin edellisen sukupolven ilmanpuhdistimet, Quick Treat lähettää ilmaan puhdistavaa plasmaa, puhdistettavan ilman ei siis tarvitse kulkea laitteen läpi. Laite ei vaadi suodatinten vaihtoa eikä muutakaan säänöllistä huoltoa.

Puhdistuskapasiteetti

Pinta-ala
150m²
Virtalähde
230V

Mitat

Pituus
Leveys
Korkeus
67.0cm
26.0cm
32cm

Quick Treat muuttaa, tunkkaisenhotellihuoneen ulkoraikkaaksi 20 minuutissa. Laitetta voidaan käyttää samanaikaisesti, kun siistijä työskentelee huoneistossa.

Laitetta voidaan käyttää ,asunnoissa, hotellihuoneissa, kokoustiloissa, ravintoloissa,, jätehuoneissa ja kuntosaleilla eli kaikkialla missä esiintyy hajuhaittoja tai muita sisäilmaongelmia. Se hävittää tupakan, eritteiden, ruuanvalmistuksen ja mausteiden hajut. Se myös neutralisoi homeen ja bakteerien aiheuttamat sisäilmaongelmat ja niistä johtuvat terveysongelmat. Tiloissa voidaan turvalliseti oleskella ja työskennellä käsittelyn aikana.

Scroll to Top

Lähetä viesti. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä

Call Now Button