PHI-kenno01
Clean Air PH

Edistyksellisellä PHI (fotokatalysaatio) ekniikalla on jo yli kymmenen vuoden ajan ratkaistu huonon sisäilman aiheuttamia ongelmia teollisuudessa, julkisissa rakennuksissa ja yksityiskodeissa. Tekniikka mahdollistaa ongelmatilojen käyttön rakenteiden korjaamiseen asti. Erittäin vaativissa hygieniatason tiloissa tekniikka vähentää merkittävästi ilmassa ja pinnoilla olevien mikrobien määrää.

PHI kenno asennetaan tuloilmakanavaan. Kenno vähentää tuloilmasta hajuja, orgaanisia yhdisteitä, homeita, viruksia ja bakteereita. Tuloilman mukana puhdistusvaikutus leviää myös sisätiloihin. Laiteen toiminta perustuu kahta aallonpituutta säteilevän UV-valon ja nelimetallisen katalyytin synnyttämään reaktioon. Reaktiossa syntyvät hapettajat tuhoavat haitalliset mikrobit hajottamalla niiden solurakenteen. Haihtuvat orgaaniset yhdisteet ja hajut häviävät hapettajien rikkoessa niiden molekyylirakenteen.

Puhdistuskapasiteetti

Pinta-ala
2000m²
Virtalähde
230V

Mitat

Pituus
Leveys
Korkeus
35,6cm
19cm
14cm

PHI tekniikkaan tuottama aktiivinen happi on ryhmä oksidantteja, jotka tunnetaan nimellä hydroperoksidit. Hydroperoksiidit ovat olleet luonnollinen osa ympäristöamme 3,5 miljardia vuotta. Hydroperoksideja muodostuu ilmakehään aina kun seuraavat kolme komponenttia ovat läsnä: epästa- biilit happimolekyylit, vesihöyry ja energia.

Noudattamalla valmistajan mitoitus- ja asennusohjeita jäävät sisätiloihin syntyvien hapettajien määrät pienemmiksi kuin hyvälaatuisessa ulkoilmassa. Hapettajat palautuvat reaktioajan jälkeen takaisin hapeksi. Tästä Clean Tech tuotteesta ei siis jää kemikalijäämiä. Laite soveltuu luonnonmukai- suutensa vuoksi käytettäväksi myös luomutuotannossa. UV-valo on suojattu rikkoutumattomalla PPC pinnoituksella. Laiteilla on vaatimuksenmukaisuustodistukset (CE ) ja TUV sertifi kaatti. Yli miljoona PHI laitetta on käytössä kaikkialla maailmassa.

Kasvien tuottaman etyleenikaasun ja ilman aerosolien mukana kulkeutuvien haitallisten mikrobien lisäksi ilmanpuhdistin poistaa epämiellyttäviä hajuja elintarvikkeiden käsittelytiloista.

Scroll to Top

Lähetä viesti. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä

Call Now Button