REME-kenno01
Clean Air REME

REME-tekniikkan tuottama aktiivinen happi on ryhmä oksidantteja, jotka tunnetaan nimellä hydroperoksidit. Hydroperoksiidit ovat olleet luonnollinen osa ympäristöamme 3,5 miljardia vuotta.

Hydroperoksideja muodostuu ilmakehään aina kun epästabiilit happimolekyylit, vesihöyry ja energia synnyttävät reaktion. Hapettajat palautuvat reaktioajan jälkeen takaisin hapeksi. Laite ei muodosta terveydelle haitallisia yhdisteitä, joten teknologiae soveltuu luonnonmukaisuutensa vuoksi käytettäväksi myös luomutuotannossa.

Kaikki kennot toimivat 12 voltin jännitteellä ja 230 V verkkolaite on kanavan ulkopuolella. UV-valo on suojattu rikkoutumattomalla PPC pinnoituksella. Laiteilla on vaatimuksenmukaisuustodistukset (CE ) ja TUV sertifikaatti.

Puhdistuskapasiteetti

Pinta-ala
2000m²
Virtalähde
230V

Mitat

Pituus
Leveys
Korkeus
40.4cm
14cm
10cm

Tuloilmakanavaan asennettuna kenno levittää kaikkialle tiloihin hapettajia ja kaasumaista vetyperoksidia. Ilmassa ja pinnoilla olevat mikrobit häviävät ja kaasut hajoavat. Pienhiukkaset saavat sähköisen varauksen. Partikkelit liimautuvat yhteen ja ovat liian isoja pysyäkseen ilmassa. Toimintaa voidaan tehostaa maadoitetulla partikkelien kerääjällä.

Clean Air pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä ehkäisemällä sekä kasvien nopeaa kypsentymistä  ja hidastamalla pilaantumista.

Etyleenikaasun ja muiden haitallisten ilmassa kulkeutuvien yhdisteiden lisäksi ilmanpuhdistin poistaa epämiellyttäviä hajuja ja tuoksuja elintarvikemyymälöiden palvelutiskin läheisyydestä. Clean Air REME vaikuttaa positiivisesti yleiseen siisteystasoon vähentämällä pölyn määrä liiketiloissa.

Scroll to Top

Lähetä viesti. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä

Call Now Button