Keitä olemme?

Keitä olemme?

Klikkaa ja lue lisää 

Omasiivooja

Omasiivooja

tuttustu kotisiivous helsingin omasiivoojajärjestelmään

Kotisiivous Helsinki Hinta

Kotisiivous Helsinki Hinta

tutustu hintoihimme helsingissä

Mitä kotisiivous helsingin siivoukseen sisältyy?

”Halusimme rakentaa siivouspaketin, joka aidosti parantaa elämänlaatua”

Yli 12 vuoden kokemuksella sekä asiakkailta saamamme palautteen perusteella suunnittelimme siivouskokonaisuuden, joka täyttää 4 ehtoa, jotta se vastaisi meidän ja asiakkaittemme odotuksia korkealuokkaisesta kotisiivouksesta.

Arki Premium siivouspakettiin sisältyvä kaksivaiheinen tuplasti tehokkaampi pölynpoisto syväpuhdistaa pölyt kotisi pinnoilta ja huoneilmasta. Hengittäminen tuntuu helpommalta, kun ilmassa leijailevan pölyn määrä vähenee huomattavasti ja kodin pinnat tuntuvat puhtaammilta pidempään. Monet allergioista kärsivät asiakkaamme ovat saaneet helpotusta oireisiinsa.

Arki Premium siivouspaketin suunnittelussa on hyödynnetty yli 10 vuoden kokemusta, jonka aikana olemme saaneet siivota tuhansia pääkaupunkiseudulla asuvien suomalaisten koteja sekä kuuntelemalla herkällä korvalla asiakkailtamme saatuja toiveita.

Arki Premium sopii erinomaisesti käytettäväksi kodin säännöllisiin siivouksiin. Paketti on helposti muokattavissa juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaiseksi. Arki Premium Siivouspaketti on Kattava ja korkealuokkainen palvelukokonaisuus, joka tuo arkipäivän luksusta elämääsi.

Arki Premium on tutkitusti kustannustehokas arki,- ja ylläpitosiivouskokonaisuus. Paketin sisältö on suunniteltu kattavaksi sisältäen kaikki välttämättömät siivoustoimenpiteet laadukkaalle kotisiivoukselle.

Arki Premium siivouspakettimme sisältää

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Saat siivouspalvelut riskittömästi ilman irtisanomisaikoja tai sitoutumispakkoa

palvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää. Voit käyttää siivouspalveluamme milloin vain haluat ilman sitoutumispakkoa tai irtisanomisaikoja. 

Saat oman Luottosiivoojan

Saat luotettavan oman siistijän, joka huolehtii, että saat aina toivomasi siivouksen.

Hintamme ovat tutkitusti edulliset helsingissä

Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme takaa sinulle kotisiivoukset aina kustannustehokkaaseen hintaan.

kotisiivous Helsinki

Kotisiivous Helsinki Kokemuksia

Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Kukka S, Helsinki

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Essi S, Helsinki

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta. Olemme helpottaneet sinua suunnittelemalla  valmiita siivouskokonaisuuksia. joista voit halutessasi valita sinulle sopivan vaihtoehdon tai helposti muokata olemassa olevia siivouspaketteja mieleiseksi.

Kanssasi tehty siivoussuunnitelma on joustava.Voimme päivittää suunnitelmaa sinun tarpeittesi mukaisesti.

Laadukkaasti edullinen kotisiivous Helsinki on sinulle täysin riskitön valinta. Maksat ainostastaan palvelusta, jos olet tyytyväinen siivoustyön lopputuloksesta.

Call Now Button
×
×

Basket

Nimeni on Sami Jokinen ja olen Siivoustalo Männnynhavu Oy:n toimitusjohtaja . Olemme  12 vuotisen toimintahistoriamme aikana saaneet iloksemme palvella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja voimmekin sanoa olevamme siivouspalveluiden asiantuntijoita sinua varten.

Kotipalvelu Männynhavu on moderni siivoustalo, jossa yhdistyy uutta sekä vanhaa. Perinteinen käsillä tekemisen taito yhdistettynä uusimipiin työmenetelmiin ja laadukkaisiin siivousvälineisiin.

Työntekijämme ovat valittu huoullisesti ja Kaikilla siistijöillämme on vankka kokemus työskentelystä siivousalalla. He ovat alansa asiantuntijoita, joiden osaamisen voit luottaa siivouskerrasta toiseen.

Työskentelemme päivittäin yhteisen tavoitteemme eteen. Haluamme tehdä sinut Onnelliseksi.  Meitä inspiroi kun saamme tarjota sinulle sen tunteen, kuinka ihanalta tuntuu tulla puhtaalta tuoksuvaan juuri siivottuun kotiin.

Odotan innolla, että saisimme tuoda arkeesi ripauksen arkipäivän luksusta.

Ystävyydellä

allekirjoitus

Omasiivoojasi Helsingissä

Loimme luottosiivooja järjestelmän 10 vuotta sitten tarjotaksemme asiakkaillemme turvalliset ja korkealuokkaiset siivouspalvelut. Asiakkailtamme saatu palaute on ollut niin hyvää, että voimme luvata sinulle ammattitaitoisen oman siivoojan, jonka työnjälki tuo sinulle onnisellisuuden tunteen jokaisen siivouksen jälkeen.

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Valitsemme huolella sinulle työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tuttu oma työntekijä helpottaa arkeesi, kun voitte sopia asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

Omasiivooja

kotisiivous helsinki Hinta

Alla olevasta hinnastosta näet paljonko maksaa kodin siivous. Hintamme sisältävät kaikki sinulle syntyvät kulut. Siivouspalvelumme ovat aina samanhintaisia siivouspäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Ensimmäinen tunti

36,5
Alv.24%
 • 29,44€ Alv 0%
 • 18,25€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Toinen tunti

33
Alv.24%
 • 26,61€ Alv 0%
 • 16,50€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Loput tunnit

30
Alv.24%
 • 24,19€ Alv 0%
 • 15€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti
Edullinen

Mitä siivouksen hintaan sisältyy?

arvonlisäverottomat siivouspalvelut

Jos toimintakykysi on pysyvästi tai väliaikaisesti heikentynyt sairauden, iän, vammaisuuden tai muun syyn takia. Esimerkiksi, jos elämäntilanteesi on syystä tai toisesta erityisen haastava.

Jotta voisit elää mielekästä elämää omassa kodissasi mahdollisimman pitkään mutta tarvitset tukea arkipäiväisissä asioissa,, niin sinnulla mahdollisuus saada tukipaalvelut kotiisi  kauttamme ilman arvonlisäveroa.

Syitä arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin voivat olla: