kotisiivous helsinki

Vaihda siivouspäivä vapaapäiväksi

”Halusimme rakentaa siivouspaketin, joka aidosti parantaa elämänlaatua”

Yli 12 vuoden kokemuksella sekä asiakkailta saamamme palautteen perusteella suunnittelimme siivouskokonaisuuden, joka täyttää 4 ehtoa, jotta se vastaisi meidän ja asiakkaittemme odotuksia korkealuokkaisesta kotisiivouksesta.

Arki Premium siivouspakettiin sisältyvä kaksivaiheinen tuplasti tehokkaampi pölynpoisto syväpuhdistaa pölyt kotisi pinnoilta ja huoneilmasta. Hengittäminen tuntuu helpommalta, kun ilmassa leijailevan pölyn määrä vähenee huomattavasti ja kodin pinnat tuntuvat puhtaammilta pidempään. Monet allergioista kärsivät asiakkaamme ovat saaneet helpotusta oireisiinsa.

Arki Premium siivouspaketin suunnittelussa on hyödynnetty yli 10 vuoden kokemusta, jonka aikana olemme saaneet siivota tuhansia pääkaupunkiseudulla asuvien suomalaisten koteja sekä kuuntelemalla herkällä korvalla asiakkailtamme saatuja toiveita.

Arki Premium sopii erinomaisesti käytettäväksi kodin säännöllisiin siivouksiin. Paketti on helposti muokattavissa juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaiseksi. Arki Premium Siivouspaketti on Kattava ja korkealuokkainen palvelukokonaisuus, joka tuo arkipäivän luksusta elämääsi.

Arki Premium on tutkitusti kustannustehokas arki,- ja ylläpitosiivouskokonaisuus. Paketin sisältö on suunniteltu kattavaksi sisältäen kaikki välttämättömät siivoustoimenpiteet laadukkaalle kotisiivoukselle.

Arki Premium siivouspakettimme sisältää

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Saat siivouspalvelut riskittömästi ilman irtisanomisaikoja tai sitoutumispakkoa

palvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää. Voit käyttää siivouspalveluamme milloin vain haluat ilman sitoutumispakkoa tai irtisanomisaikoja. 

Saat oman Luottosiivoojan

Saat luotettavan oman siistijän, joka huolehtii, että saat aina toivomasi siivouksen.

Tutkitusti kilpailukykyiset hinnat

Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme takaa sinulle kotisiivoukset aina kustannustehokkaaseen hintaan.

kotisiivous Helsinki

Kotisiivous Helsinki Kokemuksia

Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta. Olemme helpottaneet sinua suunnittelemalla  valmiita siivouskokonaisuuksia. joista voit halutessasi valita sinulle sopivan vaihtoehdon tai helposti muokata olemassa olevia siivouspaketteja mieleiseksi.

Kanssasi tehty siivoussuunnitelma on joustava.Voimme päivittää suunnitelmaa sinun tarpeittesi mukaisesti.

Laadukkaasti edullinen kotisiivous Helsinki on sinulle täysin riskitön valinta. Maksat ainostastaan palvelusta, jos olet tyytyväinen siivoustyön lopputuloksesta.

Scroll to Top
Call Now Button