kotisiivous järvenpää

se tunne kun voit tulla puhtaaseen kotiin

Mitä kotisiivoukseen sisältyy?

”Halusimme rakentaa sinulle siivouskokonaisuuden, joka aidosti parantaa elämänlaatuasi”

Yli 10 vuoden kokemuksella ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden  jälkeen halusimme luoda siivouskonseptin, joka aidosti parantaisi elämänlaatuasi sekä toisi kaipaamasi helpotuksen arkeesi. Siivouskokonaisuuden tulisi täyttää 4 kohtaa, jotta se vastaisi odotuksiamme laadukkaasta kotisiivouksesta.

Siivouskokonaisuuteen on sisällytetty uusi kaksivaiheinen aikaisempaa tuplasti tehokkaampi pölynpoisto. Syväpuhdistamme pölyt kotisi pinnoilta ja huoneilmasta. Huomaat kuinka hengittäminen tuntuu helpommalta, kun ilmassa leijailevan pölyn määrä on vähentynyt ja kodin pinnat tuntuvat puhtaammilta pidempään. Monet allergioista kärsivät asiakkaamme ovat saaneet helpotusta oireisiinsa.

Arki Premium siivouspaketin suunnittelussa on hyödynnetty yli 10 vuoden kokemusta, jonka aikana olemme saaneet siivota satojen järvenpääläisten koteja sekä kuunnelleet herkällä korvalla heiltä saatua palautetta.

Kokonaisuus on helposti muokattavissa juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaiseksi. Arki Premium Siivouspaketti on Kattava ja korkealuokkainen palvelukokonaisuus, joka tuo arkipäivän luksusta elämääsi.

Arki Premium on tutkitusti kustannustehokas arki,- ja ylläpitosiivouskokonaisuus. Paketin sisältö on suunniteltu kattavaksi sisältäen kaikki välttämättömät siivoustoimenpiteet laadukkaalle kotisiivoukselle.

Yleiset tilat

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Saat siivouspalvelut riskittömästi ilman irtisanomisaikoja tai sitoutumispakkoa

palvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää. Voit käyttää siivouspalveluamme milloin vain haluat ilman sitoutumispakkoa tai irtisanomisaikoja. 

Saat oman Luottosiivoojan

Saat luotettavan oman siistijän, joka huolehtii, että saat aina toivomasi siivouksen.

Tutkitusti kilpailukykyiset hinnat

Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme takaa sinulle kotisiivoukset aina kustannustehokkaaseen hintaan.

Laadukkaimmat työvälineet ja ekologiset puhdistusaineet

Olemme käyttäneet paljon resursseja tutkimustyöhön löytääksemme laadukkaimmat työvälineet kotisi siivoamiseen.

Joutsenmerkityt puhdistustuotteet takaavat puhdistusaineiden ympäristöystävällisyyden sekä korkean laadun puhdistustehosta tinkimättä.

Siivousjärjestelmä, jota käytämme sinun kodissasi on saanut ECARF laatusinetin, joka annetaan vain allergiaystävälliselle laitteistolle. .Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

Kotisiivous Järvenpää Kokemuksia

Hei! Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Hei, nämä teidän pojathan olivat aivan loistavia. Siivosivat enemmän kuin odotin, myös sellaista, mikä olisi mielestäni meidän pitänyt hoitaa etukäteen (esim. vaatteet lattialta). Jos siltä tuntuu, voitte laskuttaa hieman extraa ikään kuin "likaisen työn lisää". Pojat myös omatoimisesti putsasivat koiran vahingon lattialta.

kotisiivous järvenpää

Siivouspalveluamme on helppo ja vaivaton käyttää

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta. Olemme helpottaneet sinua suunnittelemalla  valmiita siivouskokonaisuuksia. joista voit halutessasi valita sinulle sopivan vaihtoehdon tai voimme räätälöidä sinulle toiveittesi siivouskokonaisuuden.laadukkaasti edullinen kotisiivous Järvenpää on sinulle riskitön valinta.

Vaihda Siivouspäivä vapaapäiväksi

Aloita muutos jo tänään ja pyydä kotisiivoustarjous. Vastaamme viestiisi 12 tunnin sisällä.

Scroll to Top
Call Now Button