Keitä olemme?

Keitä olemme?

Klikkaa ja lue lisää 

Omasiivooja

Omasiivooja

tuttustu kotisiivous tuusulan omasiivoojajärjestelmään

Kotisiivous Tuusula Hinta

Kotisiivous Tuusula Hinta

tutustu hintoihimme tuusulassa

mitä kotisiivous tuusulan siivoukseen sisältyy?

”Halusimme rakentaa sinulle siivouskokonaisuuden, joka aidosti parantaa elämänlaatuasi”

Yli 10 vuoden kokemuksella ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden  jälkeen halusimme luoda siivouskonseptin, joka aidosti parantaisi elämänlaatuasi sekä toisi kaipaamasi helpotuksen arkeesi. Siivouskokonaisuuden tulisi täyttää 4 kohtaa, jotta se vastaisi odotuksiamme laadukkaasta kotisiivouksesta.

Siivouskokonaisuuteen on sisällytetty uusi kaksivaiheinen aikaisempaa tuplasti tehokkaampi pölynpoisto. Syväpuhdistamme pölyt kotisi pinnoilta ja huoneilmasta. Huomaat kuinka hengittäminen tuntuu helpommalta, kun ilmassa leijailevan pölyn määrä on vähentynyt ja kodin pinnat tuntuvat puhtaammilta pidempään. Monet allergioista kärsivien asiakaittmme oireet ovat vähentyneet huomattavasti.

Arki Premium siivouspaketin suunnittelussa on hyödynnetty yli 12 vuoden kokemusta, jonka aikana olemme saaneet siivota satojen tuusulalaisten koteja sekä kuunnelleet herkällä korvalla heiltä saatua palautetta.

Kokonaisuus on vaivattomasti muokattavissa juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaiseksi. Arki Premium Siivouspaketti on Kattava ja korkealuokkainen palvelukokonaisuus, joka tuo arkipäivän luksusta elämääsi.

Arki Premium on tutkitusti kustannustehokas arki,- ja ylläpitosiivouskokonaisuus. Paketin sisältö on suunniteltu kattavaksi sisältäen kaikki välttämättömät siivoustoimenpiteet laadukkaalle kotisiivoukse

Yleiset tilat

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Saat siivouspalvelut riskittömästi ilman irtisanomisaikoja tai sitoutumispakkoa

palvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää. Voit käyttää siivouspalveluamme milloin vain haluat ilman sitoutumispakkoa tai irtisanomisaikoja. 

Saat oman Luottosiivoojan

Saat luotettavan oman siistijän, joka huolehtii, että saat aina toivomasi siivouksen.

hintamme ovat tutkitusti edulliset tuusulassa

Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme takaa sinulle kotisiivoukset aina kustannustehokkaaseen hintaan.

Laadukkaimmat työvälineet ja ekologiset puhdistusaineet

Olemme käyttäneet paljon resursseja tutkimustyöhön löytääksemme laadukkaimmat työvälineet kotisi siivoamiseen.

Joutsenmerkityt tuotteet takaavat puhdistusaineiden ympäristöystävällisyyden sekä korkean laadun puhdistustehosta tinkimättä.

Siivousjärjestelmä, jota käytämme sinun kodissasi on saanut ECARF laatusinetin, joka annetaan vain allergiaystävälliselle laitteistolle. .Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

Kotisiivous tuusula Kokemuksia

Hei! Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Kukka S.

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Essi S.

Hei, nämä teidän pojathan olivat aivan loistavia. Siivosivat enemmän kuin odotin, myös sellaista, mikä olisi mielestäni meidän pitänyt hoitaa etukäteen (esim. vaatteet lattialta). Jos siltä tuntuu, voitte laskuttaa hieman extraa ikään kuin "likaisen työn lisää". Pojat myös omatoimisesti putsasivat koiran vahingon lattialta.

Raila Kosonen
kotisiivous Tuusula

Siivouspalveluamme on helppo ja vaivaton käyttää

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta. Olemme helpottaneet sinua suunnittelemalla  valmiita siivouskokonaisuuksia. joista voit halutessasi valita sinulle sopivan vaihtoehdon tai muokata olemassa olevia siivouspaketteja mieleiseksi.

Vaihda Siivouspäivä vapaapäiväksi

Aloita muutos jo tänään ja pyydä kotisiivoustarjous. Vastaamme viestiisi 12 tunnin sisällä.

Call Now Button
×
×

Basket

Nimeni on Sami Jokinen ja olen Siivoustalo Männnynhavu Oy:n toimitusjohtaja . Olemme  12 vuotisen toimintahistoriamme aikana saaneet iloksemme palvella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja voimmekin sanoa olevamme siivouspalveluiden asiantuntijoita sinua varten.

Kotipalvelu Männynhavu on moderni siivoustalo, jossa yhdistyy uutta sekä vanhaa. Perinteinen käsillä tekemisen taito yhdistettynä uusimipiin työmenetelmiin ja laadukkaisiin siivousvälineisiin.

Työntekijämme ovat valittu huoullisesti ja Kaikilla siistijöillämme on vankka kokemus työskentelystä siivousalalla. He ovat alansa asiantuntijoita, joiden osaamisen voit luottaa siivouskerrasta toiseen.

Työskentelemme päivittäin yhteisen tavoitteemme eteen. Haluamme tehdä sinut Onnelliseksi.  Meitä inspiroi kun saamme tarjota sinulle sen tunteen, kuinka ihanalta tuntuu tulla puhtaalta tuoksuvaan juuri siivottuun kotiin.

Odotan innolla, että saisimme tuoda arkeesi ripauksen arkipäivän luksusta.

Ystävyydellä

allekirjoitus

Omasiivoojasi Tuusulassa

Loimme luottosiivooja järjestelmän 10 vuotta sitten tarjotaksemme asiakkaillemme turvalliset ja korkealuokkaiset siivouspalvelut. Asiakkailtamme saatu palaute on ollut niin hyvää, että voimme luvata sinulle ammattitaitoisen oman siivoojan, jonka työnjälki tuo sinulle onnisellisuuden tunteen jokaisen siivouksen jälkeen.

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Valitsemme huolella sinulle työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tuttu oma työntekijä helpottaa arkeesi, kun voitte sopia asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

Omasiivooja

kotisiivous tuusula Hinta

Alla olevasta hinnastosta näet paljonko maksaa kodin siivous. Hintamme sisältävät kaikki sinulle syntyvät kulut. Siivouspalvelumme ovat aina samanhintaisia siivouspäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Ensimmäinen tunti

36,5
Alv.24%
 • 29,44€ Alv 0%
 • 18,25€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Toinen tunti

33
Alv.24%
 • 26,61€ Alv 0%
 • 16,50€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Loput tunnit

30
Alv.24%
 • 24,19€ Alv 0%
 • 15€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti
Edullinen

Mitä siivouksen hintaan sisältyy?

arvonlisäverottomat siivouspalvelut

Jos toimintakykysi on pysyvästi tai väliaikaisesti heikentynyt sairauden, iän, vammaisuuden tai muun syyn takia. Esimerkiksi, jos elämäntilanteesi on syystä tai toisesta erityisen haastava.

Jotta voisit elää mielekästä elämää omassa kodissasi mahdollisimman pitkään mutta tarvitset tukea arkipäiväisissä asioissa,, niin sinnulla mahdollisuus saada tukipaalvelut kotiisi  kauttamme ilman arvonlisäveroa.

Syitä arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin voivat olla: