”Meille tärkeintä on, että siivouksen jälki on hyvä ja uskallamme luottaa siivoojiin.”

Inka ja Ari yrittäjäpariskunta

Ari ja Inka ovat yrittäjäpariskunta ja asuvat kahden koiransa kanssa vuonna 2009 valmistuneessa 96m2 kauniissa kerrostalo kolmiossa pääkaupunkiseudulla. Inkalla on oma palvelualan yritys, ja Ari työllistää itsensä It-alan toimijana. yrittäjäperheen päivät voivat venyvät pitkiksi, ja töitä on usein tehtävä myös viikonloppuisin.

Pitkän päivän jälkeen, kun he ovat ensiksi omilla tahoillaan palvelleet asiakkaitaan, kotona odottava siivousoperaatio ei välttämättä aiheuta mitään suurempia onnen kiljahduksia.

”Siivooja kotiin” ajatus alkoi lopulta kuulostaa varsin houkuttelevalta vaihtoehdolta kiireisen arjen helpottamiseksi. He alkoivat etsiä sopivaa siivouspalvelua kotiinsa. Päätöstä helpotti kotitalousvähennys, joka mahdollistaa 50% palautuksen ostetuista siivouspalveluista. Inka ja Ari saavat vähentää yhteensä 4800 euron edestä käyttämistään kotisiivous työstä vuoden ajalta.

Meillä oli kaksi siivouspalveluiden tarjoajaa ennen Männynhavua. Ensimmäiseen olimme aluksi tyytyväisiä pitkän aikaa, mutta siivoojien vaihtuessa siivouksen laatu heikkeni jatkuvasti.

Vaihdoimme toiseen tarjoajaan, joka oli pieni yritys. Olimme tyytyväisiä siivouksen laatuun, mutta tämä yhteistyö loppui, kun siivoojallemme tuli terveysongelmia eikä heillä ollut korvaajaa.

Silloin Inka kyseli somessa suosituksia ja löysi Männynhavun. Tärkein kriteeri valinnassa oli se, että Männynhavua suositeltiin. Meille tärkeintä on, että siivouksen jälki on hyvä ja uskallamme luottaa siivoojiin

(kuvassa Manu ja Elvis)

kotisiivous kokemuksia Ari ja Inka

Inkan ja Arin perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa Manu ja Elvis.
bichon frisét  ovat hyvin leikkisä ja ulospäinsuuntautuneita. vaikka Elvis on jo 11 vuotias ja Maunokin lähentelee 10 ikävuotta, jaksavat pojat riehua ulkona kuin pentukoirat. Ulkoa sisälle tultaessa, koirat tuovat tassuissa ja turkissa paljon hiekkaa ja roskaa sisälle.

kylpyhuoneen lattialle kertyy koirien takia jatkuvasti kuraa, hienoa hiekkaa ja erilaisia roskia, mutta kunnollinen siivous pitää lattian siistinä Ja onhan se kiva tulla siivottuun kotiin.

 Tämän olemme huomioineet siivoussuunnitelmassa.  Lattiapinnoille jääneet hiekanjyvät toimivat kuin hiekkapaperi, pilaten lattiapinnat ajan kanssa, jollei niitä poisteta huolellisesti. Käyttämällämme laitteistolla on erinomainen pölyn nostokyky, joka poistaa tehokkaasti pienimmätkin hiekanjyvät pois heidän lattialta.

 Manusta ja Elviksestä kuten myös ihmisistä irtoaa hienojakoista hilsettä, jotka saattavat altistaa erilaisille allergioille.

Ei riitä, että hilse imuroidaan pois, koska ilmassa leijailee suuri määrä hiukkasia, jotka laskeutuvat pienen ajan kuluessa kodin pinnoille.

Kaksinkertainen pölynpoisto tuplaa puhdistustehon

  1. Ensiksi Poistamme pölyn ja hilseen kodin pinnat imuroimalla ja pyyhkimällä.
  2. kun pinnat ovat puhtaat, teemme heidän kodissaan ilmanpuhdistuksen, jolloin sisäilmasta poistamme leijailevat pienhiukkaset. Laitteistomme puhdistaa 3000 litraa huoneilmaa minuutissa. pölypitoinen ilma ohjataan vesisuodattimen, joka sitoo pölyn pysyvästi. Huoneilmaan palautuva ilma on aina puhdasta ja raikasta.

 Näiden kahden työtavan yhdistelmä antaa parhaimman kotisiivous lopputuloksen ja auttaa vähentämään pinnoille laskeutuvan pölyn määrää merkittävästi. Pinnat säilyvät puhtaampina pidempään.

Arin ja Inkan ollessa töissä siivoukseen aikana, koirat ovat kotona siivousten aikana. Työntekijät tulevat hyvin toimeen myös Manun ja Elviksen kanssa.

Heidän kodissaan on myös paljon kauniita yksityiskohtia, kuten koriste- ja taide-esineitä. Luonnonharjasta valmistetut suulakkeet puhdistavat i herkimmätkin esineet hellävaroen.

Keinokuiduista valmistetut harjakset  muodostavat hankaussähköä, joka sitoo pölyhiukkaset tiukasti siivottavaan pintaan kiinni. Luonnonharjaiset materiaaleista ei synny staattista sähkövarausta ja  pöly irtoaa pienimmistäkin yksityiskohdista.

Siivouspalvelun käyttäminen helpottaa arkeamme ja vähentää painetta siivota itse. Koska meillä siivotaan säännöllisesti kunnolla, pinnat pysyvät hyvässä kunnossa.

Olemme käyttäneet siivouspalveluita pitkään. Viimeisimmän palveluntarjoajan vaihdon yhteydessä siivosimme jonkin aikaa itse. Itse siivotessa siivouksen jälki vaihteli oman viitseliäisyyden mukaan. Säännöllinen ja ammattitaitoinen siivoustyö pitää kodin kunnossa

Herkät pintamateriaalit vaurioituvat helposti mekaanisesta hankauksesta. Varsinkin  edullisilla markettien siivousvälineillä voi syntyä hankausjälkiä kodin pintoihin.

 Esimerkiksi, kun lattiasuulakkeen pyörit ovat jumiutuneet  heikkolaatuisten osien takia, voi  syntyä  naarmutusjälkiä suulakkeen hangatessa  kodin pintoja siivouksien yhteydessä.

Käyttämämme laadukkaat kotisiivous työvälineet kohtelevat hellävaroen heidän kotinsa pintoja. Lattiasuulakkeiden laakeroidut kumipyörät liikkuvat pehmeästi eri pinnoilla. Suulakkeiden oikea muotoilu mahdollistaa jatkuvan ilmavirtauksen , joka pakottaa pölyn irti materiaaleista.

Oikeat siivoustekniikat pitävät heidän kauniin kotinsa pinnat puhtaana hellävaraisesti ja tehokkaasti. Korkealuokkaiset työvälineet pidentävät pintojen elinikää ja säilyttävät alkuperäisen loistonsa pitkään

Nyt kun meillä on taas hyvin toimiva siivouspalvelu, huomaa kuinka se säästää omaa aikaa

Siivouspalvelu antaa aikaa yhteisille harrastuksille

Yrittäjäpariskunnan hektinen elämä vaatii palautuakseen irtautumista arjen kuvioista. Inka ja Ari ovat aktiivisia kulttuurin ja taiteen kuluttajia. He käyvät yhdessä konserteissa sekä nauttivat teatterista.

Kotitiloissa nauttivat hyvästä musiikista ja kirjallisuudesta. taide- ja kulttuuriharrastusten lisäksi heidän puheeseensa kuuluu koirat, joiden kanssa päivittäin lenkkeillään.

Perheen yhteisten harrastusten lisäksi, Inka käy vielä  joogassa ja pilateksessa.

Tutustu sisältöihimme

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Call Now Button