Todellinen ammattitaitomme näkyy siinä, miten omasiivoojasi huomio kotiasi kokonaisvaltaisesti

Omasiivoojasi on siivousalan ammattilainen, jonka ammattitaidon huomaat laadukkaassa siivousjäljessä sekä siinä ammattiylpeydessä, miten hän ottaa vastuun kotisi viihtyvyydestä.

 

Siivouspalveluumme luottavat

Tuomme kaipaamasi helpotuksen arkeesi

helpottunut nainen
Omasiivooja

Puhtaasti parempi puhdistusjälki helpommin kuin koskaan aikaisemmin

Työskentelemme päivittäin  kehittääksemme siivouspalveluamme, jotta sinä saisit ensiluokkaisen kotisiivouskokemuksen ja mukavuuden elämyksen. Pidämme kiinni yhdessä sovituista asioista, jolloin voit rauhassa keskittyä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Voit levollisin mielin jättää kotisi omasiivoojasi huolehdittavaksi, kun tutustut häneen ennen siivouksien aloittamista. Tiedät aina kuka on luonasi siivoamassa. Luottosiivoojasi oppii tuntemaan sinut ja siivoustoiveesi. Saat toivomasi siivouksen jokaisella siivouskerralla.

Saat kotiisi paremman puhdistusjäljen helpommin kun koskaan aikaisemmin ilman, että joudut investoimaan ammattilaistason siivousjärjestelmiin. 

Puhdistusjärjestelmämme on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja puhdistustehosta, allergiaystävällisestä teknologiasta ja innovatiivisestä suunnittelusta.

Olemme käyttäneet paljon aikaa löytääksemme laadukkaimmat puhdistustekstiilit, jotta voisimme tarjota sinulle parhaimman mahdollisen siivousjäljen. Puhdistustekstiilit edustavat oman alansa uusimpia innovaatioita puhdistustehossa ja ekologisuudessa.

Oma luottosiivooja

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat kotisi siivouksen toivomallasi tavalla.

Saat huolella vakitun työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

 Tuttu, luottotyöntekijä tuo helppouden tunteen arkeesi. Käytännön asioista sopiminen on joustavaa. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee ja milloin tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

täyden palvelun kotisiivous

Täyden palvelun kotisiivous

Sinun ei tarvtse valmistautua siivouspäivään etukäteen. Omasiivoojasi tuo kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanaan. Siivouksen jälkeen huomaat kuinka kotisi pinnat näyttävät ja tuntuvat puhtaammilta. Kodin ilmanlaatu on raikkaampi ja hengittäminen tuntuu helpommalta..

luotettava siivooja

Olemme laadukkaasti edullinen siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla

Tehokkaat työtapamme ja laadukkaat työvälinemme takaavat sinulle Kotisiivouksen ja korkealuokkaisen siivoustuloksen. Minimoimme kustannukset ja maksimoimme työn tulokset.

Tingi hinnasta mutta älä siivoustyön laadusta. Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme tarjoaa sinulle oman luottosiivoojan, joka minimoi kustannukset ja maksimoi työn tulokset

profiilikuva
Olemme yrityksen tuoreita asiakkaita ja näiden tuntien jälkeen olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Siivousjälki oli erittäin hyvää ja voin suositella muillekin!
profiilikuva02
Todella ihanaa taas saada tällainen siivous: paikat kiiltävät puhtauttaan. Hyvä työpari, jonka tunnemme jo entuudestaan. Kiitos! Kun saamme lottovoiton, kutsumme heidät käymään joka viikko! Monin terveisin Annikki ja Carsten
Jukka S
Saan hyvin joustavaa palvelua, siistin talon lapsiperheelle ja sen lisäksi hyvän mielen. Mielestäni maksamani hinta on vähintäänkin kohtuullinen ja kokonaisuutena suosittelen vilpittömästi Männynhavua. Ihan kiva käyttää siivoukseen kulunut aika johonkin muuhun.

Saat ansaitun helpotuksen arkeesi

 Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme tuo ansaitun helpotuksen arkeesi. Oma luottosiivoojasi minimoi kustannukset ja maksimoi työn tulokset.

  • Saat oman luottosiivoojan
  • Kotisi siivotaan laadukkaimmilla työvälineillä
  • Tuomme tarvittavat siivousvälineet mukanamme
  • Joutsenmerkityt puhdistusaineet
  • Saat siivouspalvelut tutkitusti edulliseen hintaan
  • Ei irtisanomisaikoja
  • Ei sitoutumispakkoa
  • 100% tyytyväisyystakuu jokaisesta tekemästämme siivouksesta

Vaihda siivouspäivä vapaapäiväksi. Tutustu siivouspalveluumme ilman sitoumuksia. 100% tyytyväisyystakuu

Scroll to Top
Call Now Button