Sisällysluottelo

Pyykinpesukoneen puhdistus etikalla

 Paha haju pesukoneessa johtuu pesukoneen sisäpintoihin ja nukkasihtiin kertyneestä moskasta. Pesuaineissa käytettävä zeoliitti sitoo vedestä kalsiumia ja magnesiumia,jotka heikentävät pesuaineden puhdistustehoa.

Zeoliitti on veteen liukenematon savenkaltainen aine ja ajan kuluessa sitä kertyy pesukoneen sisälle muodostaen pahan hajuisia saostumia. 

Vaatteista irtoava nukka ja muu moska kuten hiekka ja taskuihin jäänyt roska kerääntyvät pesukoneen nukkasihtiin ja kannen tiivisteisiin. Pyykin mukana koneeseen joutuneet hiuspinnit ja muut pienet esineet voivat vaurioittaa pesukoneen pehmeitä kumitiivisteitä

Etikka on ekologinen pyykinpesukoneen puhdistaja, joka poistaa hajun ja saostumat pesurummusta ja putkistoista. Etikan teho perustuu sen happoisuuteen(Ph 2,9), joka liottaa tehokkaasti pesukoneen sisälle syntyneitä saostumia.

 Suosittelen, että teet etikka puhdistuksen pesukonelle  kerran 3 kuukaudessa 90-95 asteisella valkopesu ohjelmalla. Näin vältät zeoliitti-, ja kivennysaineista syntyvien saostumien syntymisen, kun kuuma vesi ja hapan väkivinaetikka liuottaa ja desinfioi pesukoneen sisäpinnat puhtaaksi.

Tutustu sisältöihimme

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Call Now Button