portfolio

Sami Jokinen

copywriter ja sisällöntuottaja

Minusta

Nimeni on Sami Jokinen. Olen fullstack sisällöntuottaja, Copywriter ja web-kehittäjä.

Olen työskennellyt pelituotannoissa 3D graafikkoja ja hahmoriggaajana sekä useissa elokuva ja mainos produktioiden jälkituotannoissa. Kiinnostavimmat produktiot, joissa olen ollut mukana ovat vares elokuvasarja sekä Alexander Sokurovin Faust. Elokuva palkittiin vuonna 2011 Venetsian elokuvajuhlien pääpalkinnolla, Kultaisella leijonalla.

jatkuu...

Myyvä teksti ei ole onnesta kiinni

Teen kattavan kohderyhmätutkimuksen, jolloin löydämme potentiaalisimman asiakasryhmäsi. Kirjoittamani tekstit perustuvat asiakasdataan, jolloin saat juuri heidän tarpeitaan puhuttelevat sisällöt. Kaikki tekstit testataan, jolloin vain parhaimmat tekstit valitaan. Sisältöni antavat sinulle enemmän liidejä ja maksavia asiakkaita.

  • Tunnen sosiaalisen median kanavat ja saat kiinnostavia sisältöjä huomioiden kanavien erityispiirteet.
  • Ymmärrän kuvan ja sanan  pyhän liiton ja pystyn tuottamaan  asiakastasi kiinnostavia sisältöjä
  •  Pysyn sovitussa aikataulussa, ja saat tekstit aina sovittuna ajankohtana.

 

Työnäytteitä

mainoselokuvan käsikirjoitus

Keksi internetfilmi-idea, jolla startup-yritys kaupallistaa maailmanluokan innovaationsa.Helsinkiläinen pienpanimo Nude on tehnyt maailmanluokan innovaation: kirkkaan oluen. Sinun tehtävänäsi on keksiä tälle maultaan perinteiselle lagerille internetfilmi-idea. Koska kyseessä on startup-yritys, filmin tuotantobudjetin tulee olla maltillinen; panosta idean omintakeisuuteen ja kirkkauteen.

Keksi ja kirjoita mainosfilmi, jonka avulla pyritään ratkaisemaan yhtä yhteiskuntamme suurta ongelmaa.Yksinäisyys on yhteiskuntamme suurimpia ongelmia. HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii seniorityön, nuorten kriisityön, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. Toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii lahjoitusvaroja.Keksi jkirjoita mainosfilmi, joka motivoi kuukausilahjoittajaksi.

Radiomainoksen käsikirjoitus

Aihe:
Absoluuttinen alkoholinkulutus Suomessa on alle keskieurooppalaisen tason, mutta humalajuominen on meille tyypillisempää ja se aiheuttaa vakavia ongelmia. Kieltoa tehokkaampaa on pitkäjänteinen valistustyö, johon panimoteollisuus jatkaa merkittävää panostustaan.

Lisätietoa osoitteessa:
https://www.hartwall.fi/fi/vastuullisuus

Oletetaan, että Hartwall haluaa panimona kertoa tekevänsä työtä nuorten humalajuomisen vähentämiseksi ja päättää tehdä aiheesta radiomainoksen koulujen päättäjäisviikonloppuun.  Toisin sanoen onnitella kaikkia koulunsa päättäneitä ja kehottaa nauttimaan juhlasta vastuullisesti.

Halutessasi voit täydentää ehdotustasi myös idealla ohjelmayhteistyöstä radiospotin tueksi. Ehdota esim. ideaa, jolla NRJ:n juontajat voivat olla dialogissa kanavan kuuntelijoihin. Kilpailu, omat tarinat, mitä vain joka edistäsi kampanjan sanoman leviämistä.

Kohderyhmä ja kanava:
Mainos suunnataan 15-20 -vuotiaille nuorille ja se tultaisiin esittämään NRJ-kanavalla.

Podcastin käsikirjoitus

Ideointitehtävä :

Laadi podcast-käsikirjoitus aikaisemmin valitsemallesi tuotteelle, palvelulle tai aatteelle.

Kuvan ja sanan liitto

Sanoitustehtävä:

Feministinen puolue sai kuntavaaleissa 2017 yhden valtuustopaikan Helsingissä.

Kirjoita aineistosta löytyvään kuvaan ilmoitusteksti, joka ilmentää puolueen ideologiaa ja puhuttelee muitakin kuin aatteen kannattajia.

Helsinki, The Capital of nature

Ideointitehtävä :

Helsinki on maailman ainoita pääkaupunkeja, jossa monimuotoinen luonto on urbaaniutta lähellä. Keksi seuraavaan kantavaan ajatukseen idea, joka houkuttaa turisteja Helsinkiin.
Perustele valintasi tiiviisti.

Scroll to Top

Ollaan yhteydessä

Lähetä minulle yhteystietosi. Olen sinuun yhteydessä 48 tunnin sisällä.

Call Now Button