siivouspalvelu helsinki

siivouspalvelu helsinki

Sinulle, joka arvostat siivoustyön laatua ja palvelulta luotettavuutta

Toimintaajatuksemme perustuu 3 pääkohtaan,jotka takaavat sinulle kotisiiovouksen, johon voit olla tyytyväinen

Paras lopputulos syntyy Onnellisten ja ammattitaitoisten siistijöiden tekemänä.Kehittyneet 

Työt sujuvat joutuisasti kehittyneiden työtapojemme johdosta, ja saat siivoukset aina kustannustehokkaasti toteutettuna työn laadusta tinkimättä

 Laadukkaimmista materiaaleista valmisteut työvälineet syväpuhdistavat kotisi pinnat aivan uudella tavalla.

 

Omasiivooja

Saat meiltä oman luottosiivoojan

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Valitsemme huolella sinulle työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tuttu oma työntekijä helpottaa arkeesi, kun voitte sopia asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua

 

Uudenlainen pölynpoistomme tuplaa puhdistustehon kodissasi

Pölyn syntymistä ei voi estää, mutta meillä on ratkaisu miten kotisi pinnat pysyvät puhtaampina pidempään…

Tiedät varmasti sen tunteen, kun olet pyyhkinyt pinnat puhtaiksi ja muutaman päivän päästä pinnoille alkaa kertyä pölykerrosta riippumatta siitä,kuinka huolellisesti olet puhdistanut tasot. 

Huonepöly on yhdistelmä ihmisen ja elinympäruistössä syntynyttä pölyä. Pöyä syntyy kotieläimistä, hyönteisistä, viherkasveista, kodin tekstiileistä, ruoka-aneista ja eritteiden proteiineista sekä ympäristöstämme kodin ulkopuolelta

 

Ensimmäinen vaihe: Poistamme pölyn kotisi pinnoilta

Imuroimme kotisi  matot molemmilta puolilta ja moppaamme lattiapinnat puhtaaksi,.Pöly ja likahiukkaset pyyhitään pois kotisi tasoilta antibakteerisilla puhdistusliinoilla. Kun kaikki pinnat ovat puhdisttettu ,siirrymme pölynpoiston toiseen vaiheeseen

 

Toinen vaihe: Poistamme pölyn huoneilmasta

 Huoneilma on täynnä pölyhiukkasia, jotka leijailevat kotisi puhtaille pinnoille jo pienen ajan kuluttua siivoamisesta. 

Suodatamme huonepölyn ja pienhiukkaset pois kotisi ilmasta. Laitteistomme kykenee puhdistamaan 3000 litraa huoneilmaa minuutissa. Huomaat eron aikaisempaan, kun pinnoille laskeutuvan pölyn määrä vähenee selkeästi ja kotisi pinnat pysyvät puhtaampina pidempään.

Kotisi ilmanlaatu raikastuu ja hengittämninen tuntuu helpommalta vähentyneen pölykuorman takia. Moni allergisista oireista kärsinyt asiakkaamme on saanut helpotuksen kaksivaiheisen pölynpuhdistuksen takia.

 

"Heidän käyttämä vesi-imuri sopii mielestäni mainiosti meidän koiraperheelle, huoneilmasta tulee ihanan raikasta siivouksen jälkeen. Olen suositellut tätä siivouspalvelua ystävilleni sillä seurauksella, että osa on vaihtanut entisen siivouspalvelunsa tämän yrityksen palveluun. He voivat itse tulla kirjoittamaan oman arvionsa, mutta kuulemani mukaan hekin ovat tyytyväisiä."

Kotisiivouksen sisältö

Voit valita valmiin siivouspaketin tai siivouspalvelu voidaan räätälöidä täysin toiveittesi mukaiseksi.Olemme suunnitelleet yhteistyössä asiakkaittemme kanssa kattavan arkisiivouskokonaisuuden.

‘Arki Premium siivouspaketti on ylellinen siivouspaketti, joka soveltuu erinomaisesti kodin perussiivoukseen. 

Ilmanpuhdistus sisältyy Arki Premium siivouspakettiimme. Ilmanpuhdituksessa poistamme huoneilmasta Eläin, hilse, pöly ja muita pienhiukkasia. Tämä vähentää kodin pinnoille laskeutuvan pölyn määrää merkittävästi.

Arki Premium siivouspakettimme sisältää

Keittiön siivous

Vessan siivous

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Huoneiston ilmanpuhdistus

Siivouspalvelu hinta

Ensimmäinen tunti

36,5
Alv.24%
 • 29,44€ Alv 0%
 • 18,25€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Toinen tunti

33
Alv.24%
 • 26,61€ Alv 0%
 • 16,50€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Loput tunnit

30
Alv.24%
 • 24,19€ Alv 0%
 • 15€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti
Edullinen

"Tutkitusti edulliset hintamme takaavat sinulle kotisiivoukset aina kilpailukykyiseen hintaan"

Kuluttajalitto teki   kotisiivouksien hintavertailun pääkaupunkiseudulla. Kotipalvelu Männynhavu oli verttailuryhmän edullisin hinnoittelullaan.

 

Siivouspalvelumme hinnat sisältävät:

Vastuuvakuutuksen

vastuuvakuutus kattaa vakuutetussa toiminnassa yrityksen tai sen työntekijöiden ulkopuolisille
aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja.

Tapaturmavakuutuksen

Tapaturvavakuutuksemme korvaa, jos siistijä satuttaa itsensä siivouksen yhteydessä

Arvonlisäveron

Yksityisasiakkaille ilmoittamamme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Huom.Jos olet 80 vuotias nuori  taitoimintakykysi on heikentynyt pysyvästi tai  väliaiksesti , saat meiltä siivouspalvelut arvonlisäverottomasti.

Kysy lisää alvittomista palveluista.

Siivousvälineet ja puhdistusaineet

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet ja puhdistustuotteet mukanamme. Korkealuokkaiset työvälineemme ja joutsenmerkityt pesuaineet takaavat laadukkaan siivous jäljen, jonka eron huomaat

Kilometrikorvauksen

Hintamme sisältävät työntekijöillemme syntyvät matkakulut. Mitään lisäkuluja sinulle ei tule.

Onnellisuustakuun

Jokaisella siivouksellamme on 100% onnellisuustakuu.

Kysymyksiä, joita olemme saaneet asiakkailtamme

Olen kiinnotstunut siivouspalvelustanne, mutta miten takaatte tyytyväisyyteni?

 Kaikki työntekijämme ovat koulutettuta  siivousalan ammattilaisia sinua varten . Teemme yhdessä siivoussuunnitelman, johon kirjaamme haluamasi siivoustoimenpiteet.

Omasiivoojas tietää mitä haluat siivoukselta. Näin  Saat aina toivomasi siivouksen jokaisella siivouskerralla.

Kysymme sinulta säännöllisesti palautetta työnlaadusta, jotta saamasi siivouspalvelu on juuri mitä toivot. Aktiivisella yhteydenpidolla pystymymme myös reagoimaan nopeasti, jos haluat siivoustoimenpiteisiin muutoksia.

 Käytämme vain laadukkaimpia työvälineita ja puhdistusaineita kotisi siivoamiseen.

Siivousjärjestelmä, jota käytämme sinun kodissasi on saanut ECARF laatusinetin, joka annetaan vain allergiaystävälliselle laitteistolle. .Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

Kun pyydän teiltä tarjouksen kotini siivouksesta, tuleeko hintaan muita kuluja?

 Ei tule. Saamasi tarjous sisältää kaikki kulut. Hintoihimme ei lisätä piilokuluja.

Siivoojani oli tänään yli puoli tuntia pidempään kuin normaalisti, joudunko maksamaan ylimenevästä ajasta?

Et joudu maksamaan. Omasiivoojasi ei jätä työtehtäviään kesken vaikka sovittu tryöaika ylittyisi. Omansiivoojasi haluaa tehdä sinut onnelliseksi.

Kaikista hinnanmuutoksista sovimme kanssasi aina etukäteen.

Vaikuttaako se siivouksen hintaan, jos käytätte omia työvälineitänne?

Ei vaikuta. Kotisi siivotaan laadukkaimmilla siivousvälineillä ja puhdistustuotteilla ilman erillisiä kustannuksia.

Pääkaupunkiseudulla on paljon siivousfirmoja. Miten hinnoittelunne eroaa niistä?

1 Olemme tutkitusti edullinen siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla. Kuntaliiton tekemän tutkimuksen pohjalta, saat kotisiivouksen edullisimmin kotipalvelu Männynhavulta.

2 Hinnoittelumme on laskeva.. Siivouksemme tulevat sinulle edullisemmaksi mitä enemmän siivoamme luonasi. 

3 Siivous on sinulle ilmainen jos et ole tyytyväinen omasiivoojasi työn laatuun.

4 Kaikki siivouksemme ovat aina samanhintaisia sinulle riippumatta viikonpäivästä tai kellonajasta 

On täysin ymmärrettävää, että sinusta tuntuu tuolta. Tämän takia tutkimme uusien työntekijöidemme taustat huolellisesti ja haastattelemme heidät perusteellisesti, ennen työsuhteen aloittamista.

Haluaisin, että samat ihmiset kävisivät luonani siivoamassa, onko se mahdollista?

Kyllä. Meillä on käytössä omasiivooja järjestelmä, jolloin luonasi käy siivoamassa aina samat työntekijät.

Jos en tarvirtse enää siivouspalveluita, kuinka pitklä irtisanomisaika teillä on?

Meillä ei ole irtisanomisaikaa. Voit lopettaa palvelun käytön milloin vain haluat. Pelkkä iloitusasiasta riittää. palvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää.

Hei! Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Hei! Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen! Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää. On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Tee hyvä päätös ja pyydä ja pyydä kotisiivoustarjous

Tee hyvä päätös ja pyydä kotisiivoustarjous asiantuntijaltamme. Saat yksilöllisen sinun tarpeillesi räätälöidyn tarjouksen kotisi siivoamisesta. Olemme helpottaneet sinua suunnittelemalla  valmiita siivouskokonaisuuksia. joista voit halutessasi valita sinulle sopivan vaihtoehdon tai helposti muokata olemassa olevia siivouspaketteja mieleiseksi.

Kanssasi tehty siivoussuunnitelma on joustava.Voimme päivittää suunnitelmaa sinun tarpeittesi mukaisesti.

Laadukkaasti edullinen Kotipalvelu Männynhavu on sinulle täysin riskitön valinta. Maksat ainostastaan palvelusta, jos olet tyytyväinen siivoustyön lopputuloksesta.

Scroll to Top
Call Now Button