Miksi Valitsisit juuri Kotipalvelu Männynhavun?

Haluamme aidosti parantaa elämänlaatuasi, jotta saisit ripauksen lisää arkipäivän luksusta elämääsi

Tuomme kaivatun helpotuksen arkeesi

Olemme iloksemme saaneet siivota  yli 30 vuoden ajan suomalaisia koteja. Satojen tyytyväisten asiakkaiden jälkeen tiedämme olevamme koti- ja siivouspalveluiden asiantuntijoita sinua varten.

 

Ota meihin yhteyttä

Siivouspalvelu, jossa laatu, luotettavuus ja edullinen hinta kohtaavat

Työskentelemme päivittäin kehittääksemme siivouspalveluamme, jotta  sinä saisit ensiluokkaisen kotisiivouskokemuksen ja mukavuuden elämyksen.

Voit luottaa siihen, että pidämme kiinni yhdessä sovituista asioista. Voit samalla jättää levollisin mielin kotisi siistijöidemme huolehdittavaksi. 

Koulutettu henkilökuntamme sekä kilpailukykyiset hinnat takaavat, että sinun on ihana palata siivottuun kotiin ja nauttia arkipäivän luksuksesta edullisesti.

Et maksa turhasta siivousajasta

Tehokkaat työtapamme ja laadukkaat työvälinemme takaavat sinulle kustannustehokkaan ja korkealuokkaisen siivoustuloksen. Minimoimme kustannukset ja maksimoimme työn tulokset.

Saat puhtaasti paremman puhdistusjäljen helpommin kun koskaan aikaisemmin ilman, että joudut investoimaan ammattilaistason siivousjärjestelmiin

Sinun ei tarvtse  varatutua mitenkään, kun siivouspäivä koittaa. Omasiivoojasi tuo kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanaan. Siivouksen jälkeen, huomaat kuinka kotisi pinnat näyttävät ja tuntuvat puhtaammilta. Kodin ilmanlaatu on raikkaampi ja hengittäminen tuntuu helpommalta..

Huomaat:

 Kuinka kotisi pintojen tuntuvan ja näyttävän puhtaammilta  kuin aikaisemmin

Kuinka kotisi ilman raikastuneen siivouksen jälkeen, hengittäminen tuntuu helpommalta

Kuinka pölyn kertyminen kotisi pinnoille vähentyy merkittävästi, jolloin pinnat säilyvät puhtaampina pidempään

Mahdollisten allergisten oireiden vähenevän

Eron ammattilaisten ja markettien siivousvälineillä

Saat meiltä on luottosiivoojan

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat kotisi siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Saat huolella vakitun työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tingi hinnasta mutta älä siivoustyön laadusta. Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme tarjoaa sinulle oman siivoojan, joka minimoi kustannukset ja maksimoi työn tulokset.

Luottosiivojasi tuo levollisuutta ja ennakoitavuutta arkeesi

 Tuttu oma työntekijä tuo helppouden arkeesi, kunn voimme sopia  asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee ja milloin tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

Huomaat:

 Kuinka vapaa-aikasi lisääntyy, kun voit jättää siivouspäivän vakiosiivoojasi huolehdittavaksi

 Kuinka paljon helpottaa arjen aikataulujen suunnittelua, kun luottosiivoojasi tulee täsmällisesti sovittuna kellon aikana

Siivoustyön laadukkuuden, koska luottosiivoojasi on koulutettu siivoustyön ammattilainen

Siivouspalvelut ilman sitoutumista

Sinä voit käyttää palveluamme milloin vain haluat ilman irtisanomisaikoja tai ahdistavia ehtoja.

Saat täyden tyytyväisyystakuun

Siivous on sinulle ilmainen, Jos emme pysty antamaan sinulle tunnetta ” kuinka ihanaa on palata siistiin kotiin”. 

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle paras palvelukokonaisuus

Tehdään yhdessä tarvekartoitus ja räätälöidään sinulle toiveittesi mukainen palvelukokonaisuus.

Olen ollut Kotipalvelu Männynhavun asiakas nyt yli kaksi vuotta. Palvelu on ollut alusta asti ystävällistä, täsmällistä ja siivouksen jälki on erinomaista. Männynhavun käyttämä vesi-imuri sopii mielestäni mainiosti meidän koiraperheelle, huoneilmasta tulee ihanan raikasta siivouksen jälkeen. Olen suositellut Kotipalvelu Männynhavua ystävilleni sillä seurauksella, että osa on vaihtanut entisen siivouspalvelunsa Männynhavuun. He voivat itse tulla kirjoittamaan oman arvionsa, mutta kuulemani mukaan hekin ovat tyytyväisiä

Johanna Pylkkänen.​

Meillä on ollut tämä siivousfirma jo useamman vuoden ajan, ja se kertoo tyytyväisyydestämme. Kaikki toimii ajallaan ja sovitusti. Ja jälki on todella hyvää – onko se nyt sitten 4 ja puoli vai 5 tähteä, ihan sama. Ja aina voimme neuvotella asioista, mikä sekin on hyvä juttu. Annikki ja Carsten

Annikki Kaivola-Bregenhöj

Saan hyvin joustavaa palvelua, siistin talon lapsiperheelle ja sen lisäksi hyvän mielen. Mielestäni maksamani hinta on vähintäänkin kohtuullinen ja kokonaisuutena suosittelen vilpittömästi Männynhavua. Ihan kiva käyttää siivoukseen kulunut aika johonkin muuhun.

Miska Juslin

Välitäthän kiitokseni mukavalle ja ahkeral työntekijälle, joka siivosi kotimme tänään. Olen oikein tyytyväinen työn jälkeen ja muutenkin kokemus oli kaikin puolin positiivinen.

T:HannaLeena

Siivoukseen olemme tyytyväisiä. Itse asiassa yleisesti jotain yksittäistä kertaa lukuunottamatta, teidän siivouspalvelunne on toistaiseksi parasta, mitä olemme saaneet. Meillä on ollut muistaakseni kolme palveluntuottajaa ennen teitä.

Ari N, Espoo

Ihan kiinnostaisi kuitenkin tietää, että kuinka kauan neideillä/rouvilla viimeksi  tässä meni? Sauna oli tasan niin puhdas – tai jopa puhtaampi – kuin osasimme edes toivoa.

Sami S

Tulin viime tiistaina todella iloiseksi, kun tutut siistijät saapuivat kotiini. Puhdasta jälkeä tuli, niin kuin aina!

Aila R, Vantaa

Kiitos paljon! Sain tarvitsemani avun ja pojat olivat kärsivällisiä ja ystävällisiä vaikka pyörimme lasten kanssa jaloissa! 🙂 

Oli mukava toivottaa vieraat tervetulleiksi puhtaaseen kotiin!

Annica H-K

Välitätkö kiitokset siivoojalle, joka kävi meillä siivoamassa  keskiviikkona 4.4. Hän oli tehnyt ihan loistavaa työtä!! Kaikki paikat oli siivottu todella laadukkaasti ja huolellisesti! Meillä oli puhdasta kuin Walt Disneyn elokuvassa, kiitos!

 Jukka S , Helsinki

Hei!

Voi kertakaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne! Siivouksen laatu on sovitun mukainen. Kerrankin oli tarkoitukseni laittaa etukäteen viesti, että kiinnittäisitte huomiota varsinkin alakerran kiiltäviin laattoihin, koska vierailulla oli ollut koiraperhe: laatoissa oli ikäviä tahroja ja tippuja, jotka näkyivät määrätyssä kulmassa. Unohdin kuitenkin laittaa sen viestin, mutta se olisikin ollut turhaa! Kaikki oli putsplank siivouksen jälkeen!

Samaten pesutilojen hanat, peilit yms ovat niin kirkkaat, että oikein ihmetyttää.

On kuukauden kohokohta tulla siivouspäivänä kotiin: Sitä vaan laskee kassit lattialle, laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Kukka S

Tuntui hyvältä tulla siivottuun kotiin, kun olisi oma äiti ollut siivoamassa. Luotettava ja tarkka porukka.

Sonja J, Helsinki

olemme olleet todella tyytyväisiä teihin. Tämä oli hyvä päätös.

Hanne V

Olen ollut todella tyytyväinen työnjälkeen ja työntekijöiden joustavaan ja positiiviseen asenteeseen

Inkeri S

Kerrassaan erinomaista jälkeä ja asiakaspalvelua!

Minttu S, Vantaa

Viime syksystä alkaen on Kotipalvelu Männynhavu käynyt meillä helpottamassa arkea kotisiivouksen merkeissä. On aivan ihana tulla työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin, joka myös tuoksuu raikkaalle, kiitos ProAqua-laitteiden. Asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja ystävällistä, jos jokin on erehdyksessä jäänytkin alkuun tekemättä, nämä on korjattu heti seuraavalle kerralle, informaatio kulkee hyvin puolin ja toisin. Ylimääräiset tehtävät on saatu sovittua helposti, mm. kalkkeumien poistot ja ikkunanpesu. Voimme suositella Männynhavua lämpimästi.

Essi S, Helsinki

Ihana apu on ollut kertakaikkiaan kun on saanut tulla puhtaaseen kotiin!!! Ihania työntekijöitä teillä ja kovin ystävällisiä!

Olen tykännyt kovasti!

 Kirsi A , Helsinki

Hei!

Pääsin eilen illalla kotiin vasta iltamyöhällä, mutta olipa ihana tulla, kun koti oli putipuhdas!

Sari L,Vantaa

Lämpimät erityiskiitokset eilisille siistijäpojille!  Hoitivat hommansa antaumuksella, ja työn jälki yllätti minut täydellisesti. Ihana Joululahja!

Lämmintä joulumieltä ja rauhallista joulua!

Aila

Olemme olleet tyytyväisiä siivoukseen. On ihanaa tulla työpäivän jälkeen siistiin kotiin!

Pirkko Peuranpää

Erittäin hyvä työnjälki ja muutenkin työstä välittyi kunnon tekemisen meininki. Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu.

HannaLeena Hyökki

Tilaisin heidän kauttaan asuntooni loppusiivouksen, asiat hoituivat helposti ja kätevästi. Sovituista aikatauluista pidettiin kiinni ja siivouksen laatu oli erinomainen. Suosittelen!

Jani Nordman

Hei! Tämän päivän siivousjälki oli oikein hyvä. Erityiskiitos uunin lasipintojen välin putsauksesta, tähän ei ole oma osaaminen riittänyt 😊

Katariina U,. Sipoo

Mukava henkilökunta. Työn jälki on ollut todella hyvä joka kerta! Voin lämpimästi suositella 🙂

Milla S. Sipoo

Saatiin pikaisella aikataululla vielä joulusiivous aikaiseksi. Mukava henkilökunta ja siisti työnjälki. Voin suositella vahvasti!!

Olli Petäjä

Hei,

Tulimme kotiin. Nyt on ainakin extrasiistiä! 🙂

Mukavaa joulun aikaa,

T:Minttu

Kiitos eilisestä! Nyt ollaan kyllä todella tyytyväisiä eilisen siivouksen jälkeen, todella siistiä oli kun palasin kotiin ja jopa ilma tuntui kevyemmältä hengittää.

Annika H-W , Sipoo

Nyt täytyy sanoa että tulipa hyvää jälkeä!! Luulin että herra tarkoitti kylpyhuoneen siivottuaan että voinko minä laittaa tavarat paikoilleen kun oli pessyt katosta lattiaan kylppärin. Sanoin mielestäni että tottakai voin. Nyt kun tulin ylös niin kaikki on siististi ja vielä paremmilla paikoilla kun mitä itse olin keksinyt!! Valtava työ tässä oli pitkän tauon jälkeen mutta hienoa on kädenjälki! 

Terv. Johanna Pylkkänen

Teidän palveluista ei ole huonoa sanottavaa, työn jälki on ollut hyvää ja ajoista sopiminen joustavaa., Hyvää kesää!  

Terveisin

Virpi Karjalainen

Iso kiitos taas siivouskaksikollenne!

Loistavaa jälkeä taas ja ilmeisesti kiitos todellisen tehosiivouksensa edellisellä kerralla, tänään suoriutuivat koko talosta vain 1,5 tunnissa. 

Terveisin

Katri paiho

Kiitos jälleen hyvästä siivouksesta! Ammattilaiset asialla.

Terveisin

Harri Nupponen

1. Olen kiinnotstunut siivouspalvelustanne, mutta miten takaatte tyytyväisyyteni?

Tämä on tärkeä kysymys,, johon vastaan ilomielin…

 Kaikki työntekijämme ovat koulutettuta  siivousalan ammattilaisia sinua varten .Teemme yhdessä siivoussuunnitelman, johon kirjaamme haluamasi siivoustoimenpiteet. Sunnitelmaa voimme aina päivittää toiveesi mukaiseksi.

Esimerkiksi…

.

Näin  Saat aina toivomasi siivouksen jokaisella siivouskerralla.

Kysymme sinulta säännöllisesti palautetta työnlaadusta, jotta saamasi siivouspalvelu on juuri mitä toivot. Aktiivisella yhteydenpidolla pystymymme myös reagoimaan nopeasti, jos haluat siivoustoimenpiteisiin muutoksia.

 Sinun tyytyväisyytesi kannalta osaava henkilökunta on ilman muuta keskeinen asia, mutta ilman korkealuokkaisia työvälineita ja puhdistusaineita eivät  kokeneimmatkaan työntekijät saa parasta lopputulosta aikaiseksi.

Siivousjärjestelmä, jota käytämme sinun kodissasi on saanut ECARF laatusinetin, joka annetaan vain allergiaystävälliselle laitteistolle. .Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

 

 Käytämme kodissasi korkealaatuisia joutsenmerkittyjä puhdistusaineita. Tuotteeiden ainesosat kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän ja mahdollisten allergisoivien yhdisteiden käyttöä säännöstellään tarkasti. Näin luonto kiittää sekä puhtaan kodin asukkaat.

2. Jos jostain syytä en ole tyytyväinen saamaani palveluun,,mitä sitten tapahtuu?

Jos koet, että siivouksen taso ei ole sitä mitä odotit, käymme yhdessä läpi asiat, jotka eivät vastanneet odotuksiasi.. Saat maksuttoman korjaussiivouksen, jossa korjaamme toivomasi asiat. Jos jostain syytä et vieläkään ole tyytyväinen työnlaatuun ,on siivous sinulle täysin ilmainen.

 

Emme laskuta sinua, jos olet tyytymätön saamaasi palveluun..

3. Jos käytän teidän siivouspalvelua, mitkä ovat ehdot ja joudunko sitoutumaan palveluun?

Et sitoudu. Saat haluamasi siivouspalvelut ilman sitoumuksia tai ehtoja. Voit käyttää kotisiivouspalveluamme silloin kun haluat, ilman sopimuksia.

4. Haluaisin, että samat ihmiset kävisivät luonani siivoamassa, onko se mahdollista?

Kyllä onnistuu. Saat valita mieleisesi työntekijät, jotka haluat käyvän luonasi.. Poikkeuksena luonnollisesti työntekijöiden sairauspoissaolot  tai loma-ajat Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa luonasi käyviä siistijöitä.

5. Miten siivouspalvelunne siivous eroaa omastani?

 

Työntekijämme ovat koulutettuja oman alansa ammattilaisia. Heidän työnsä on tarjota sinulle puhtaan kodin elämys.

 Siivousalan ammattilaiseksi tullaan vain työskentelemällä paljon. Heidän osaamisensa on kehittynyt satojen kotien siivoamisesta. He tuntevat hyvin erillaiset pintamateriaalit ja puhdistustekniikat. Siivoustyö on käsityöläisammatti, jossa perusteet voidaan opettaa, mutta mestariksi tullaan vain tekemisen kautta.

Esimerkiksi…

Hyvä siivoussilmä kehittyy työskentelemällä laatutietoisten asiakkaiden kanssa, jotka odottavat jokaiselta siivouskerralta erinomaista työnjälkeä. Saatu asiakaspalaute on meille kullan arvoista, jotta voimme kehittyä, ja tarjota sinulle aina vain laadukkaampia siivouspalveluita.

Työvälineissä…

Käytämme ammattilaisille suunniteltuja työvälineitä. jotka eroavat marketeissa myytävistä välineistä  melkoisesti.

Esimerkiksi  yhden siivousjärjestelmän hinnalla saat ostettua katastetun täysin tieliikennekelpoisen henkilöauton.

Jotta saat siivousjäljen, johon voit olla tyytyväinen, täytyy siivousliinojen ja moppien olla valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista.

Kaikki mikrokuituliinat eivät ole yhtä hyviä

Laadukaat siivoustekstiilit ovat valmistettu materiaaleista, jossa mikrokuidun osuus on suuri.  Kauppaketjuissa myytävien mikrokuituliinojen huonompi puhdistusteho johtuu tekstiilien heikommasta laadusta.. Liinat ovat edullisempia, mutta se myös näkyy siivousjäljessä…

Ostatko puhdistusaineet lähikaupasta?

Jos vastaat kyllä, niin tässä on yksi iso ero.

Siivoamme ammattikäyttöön suunnitelluilla puhdistusaineilla. Tuotteet ovat joutsenmerkittyjä, joka asettaa tiukat  kriteerit:

6. Onko siivouspalvelunne kallis käyttää?

kuntaliitto teki siivouspalveluiden hintavertailun pääkaupunkiseudulla. Kuntaliiton ansiokkaaseen vertailuun on lisätty 4 uutta yritystä, jotta saisit paremman käsityksen siivouspalveluiden yleisestä hintatasosta.

Hintavertailu tehtiin 3 tunnin kertasiivouksella n.80m2 kokoiseen asuntoon.

Siivouspalvelumme oli vertailun edullisin. 

vertailun hinnakkain siivous on yli 35% kalliimpi, kuin tarjoamamme palvelu.

Siivouspalveluiden hintavertailu

Yrityksen nimi Siivouksen hinta / 3h siivous
Kotileena Oy 134,70 €
Sivina Oy 134,19 €
Lindan Kotipalvelu 122,10 €
Puhtaax Oy 120,00 €
Siskon siivous Oy 114,00 €
Freska Oy 114,00 €
AAA siivous Oy 104,70 €
Moppi Oy 102,00 €
Kotipalvelu Männynhavu Oy 99,5 €

7. Haluan kokeilla siivouspalveluanne, miten toimin nyt?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö sivuston kautta. Saat yhteydenoton 12 tunnin sisällä.

Sovimme ilmaisen arviointikäynnin, tai saat hinta-arvion sähköpostiin antamiesi tietojen  perusteella.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen,  niin  tuomme ripauksen lisää arkipäivän luksusta elämääsi.

Call Now Button