Miksi Valitsisit juuri Kotipalvelu Männynhavun?

Haluamme aidosti parantaa elämänlaatuasi, jotta saisit ripauksen lisää arkipäivän luksusta elämääsi

Tuomme kaivatun helpotuksen arkeesi

Olemme iloksemme saaneet siivota  yli 30 vuoden ajan suomalaisia koteja. Satojen tyytyväisten asiakkaiden jälkeen tiedämme olevamme koti- ja siivouspalveluiden asiantuntijoita sinua varten.

 

Ota meihin yhteyttä

Siivouspalvelu, jossa laatu, luotettavuus ja edullinen hinta kohtaavat

Työskentelemme päivittäin kehittääksemme siivouspalveluamme, jotta  sinä saisit ensiluokkaisen kotisiivouskokemuksen ja mukavuuden elämyksen.

Voit luottaa siihen, että pidämme kiinni yhdessä sovituista asioista. Voit samalla jättää levollisin mielin kotisi siistijöidemme huolehdittavaksi. 

Koulutettu henkilökuntamme sekä kilpailukykyiset hinnat takaavat, että sinun on ihana palata siivottuun kotiin ja nauttia arkipäivän luksuksesta edullisesti.

Et maksa turhasta siivousajasta

Tehokkaat työtapamme ja laadukkaat työvälinemme takaavat sinulle kustannustehokkaan ja korkealuokkaisen siivoustuloksen. Minimoimme kustannukset ja maksimoimme työn tulokset.

Saat puhtaasti paremman puhdistusjäljen helpommin kun koskaan aikaisemmin ilman, että joudut investoimaan ammattilaistason siivousjärjestelmiin

Sinun ei tarvtse  varatutua mitenkään, kun siivouspäivä koittaa. Omasiivoojasi tuo kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanaan. Siivouksen jälkeen, huomaat kuinka kotisi pinnat näyttävät ja tuntuvat puhtaammilta. Kodin ilmanlaatu on raikkaampi ja hengittäminen tuntuu helpommalta..

Huomaat:

 Kuinka kotisi pintojen tuntuvan ja näyttävän puhtaammilta  kuin aikaisemmin

Kuinka kotisi ilman raikastuneen siivouksen jälkeen, hengittäminen tuntuu helpommalta

Kuinka pölyn kertyminen kotisi pinnoille vähentyy merkittävästi, jolloin pinnat säilyvät puhtaampina pidempään

Mahdollisten allergisten oireiden vähenevän

Eron ammattilaisten ja markettien siivousvälineillä

Saat meiltä on luottosiivoojan

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat kotisi siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Saat huolella vakitun työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tingi hinnasta mutta älä siivoustyön laadusta. Laadukkaasti edullinen siivouspalvelumme tarjoaa sinulle oman siivoojan, joka minimoi kustannukset ja maksimoi työn tulokset.

Luottosiivojasi tuo levollisuutta ja ennakoitavuutta arkeesi

 Tuttu oma työntekijä tuo helppouden arkeesi, kunn voimme sopia  asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee ja milloin tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

Huomaat:

 Kuinka vapaa-aikasi lisääntyy, kun voit jättää siivouspäivän vakiosiivoojasi huolehdittavaksi

 Kuinka paljon helpottaa arjen aikataulujen suunnittelua, kun luottosiivoojasi tulee täsmällisesti sovittuna kellon aikana

Siivoustyön laadukkuuden, koska luottosiivoojasi on koulutettu siivoustyön ammattilainen

Siivouspalvelut ilman sitoutumista

Sinä voit käyttää palveluamme milloin vain haluat ilman irtisanomisaikoja tai ahdistavia ehtoja.

Saat täyden tyytyväisyystakuun

Siivous on sinulle ilmainen, Jos emme pysty antamaan sinulle tunnetta ” kuinka ihanaa on palata siistiin kotiin”. 

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle paras palvelukokonaisuus

Tehdään yhdessä tarvekartoitus ja räätälöidään sinulle toiveittesi mukainen palvelukokonaisuus.

1. Olen kiinnotstunut siivouspalvelustanne, mutta miten takaatte tyytyväisyyteni?

Tämä on tärkeä kysymys,, johon vastaan ilomielin…

 Kaikki työntekijämme ovat koulutettuta  siivousalan ammattilaisia sinua varten .Teemme yhdessä siivoussuunnitelman, johon kirjaamme haluamasi siivoustoimenpiteet. Sunnitelmaa voimme aina päivittää toiveesi mukaiseksi.

Esimerkiksi…

.

Näin  Saat aina toivomasi siivouksen jokaisella siivouskerralla.

Kysymme sinulta säännöllisesti palautetta työnlaadusta, jotta saamasi siivouspalvelu on juuri mitä toivot. Aktiivisella yhteydenpidolla pystymymme myös reagoimaan nopeasti, jos haluat siivoustoimenpiteisiin muutoksia.

 Sinun tyytyväisyytesi kannalta osaava henkilökunta on ilman muuta keskeinen asia, mutta ilman korkealuokkaisia työvälineita ja puhdistusaineita eivät  kokeneimmatkaan työntekijät saa parasta lopputulosta aikaiseksi.

Siivousjärjestelmä, jota käytämme sinun kodissasi on saanut ECARF laatusinetin, joka annetaan vain allergiaystävälliselle laitteistolle. .Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

 

 Käytämme kodissasi korkealaatuisia joutsenmerkittyjä puhdistusaineita. Tuotteeiden ainesosat kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän ja mahdollisten allergisoivien yhdisteiden käyttöä säännöstellään tarkasti. Näin luonto kiittää sekä puhtaan kodin asukkaat.

2. Jos jostain syytä en ole tyytyväinen saamaani palveluun,,mitä sitten tapahtuu?

Jos koet, että siivouksen taso ei ole sitä mitä odotit, käymme yhdessä läpi asiat, jotka eivät vastanneet odotuksiasi.. Saat maksuttoman korjaussiivouksen, jossa korjaamme toivomasi asiat. Jos jostain syytä et vieläkään ole tyytyväinen työnlaatuun ,on siivous sinulle täysin ilmainen.

 

Emme laskuta sinua, jos olet tyytymätön saamaasi palveluun..

3. Jos käytän teidän siivouspalvelua, mitkä ovat ehdot ja joudunko sitoutumaan palveluun?

Et sitoudu. Saat haluamasi siivouspalvelut ilman sitoumuksia tai ehtoja. Voit käyttää kotisiivouspalveluamme silloin kun haluat, ilman sopimuksia.

4. Haluaisin, että samat ihmiset kävisivät luonani siivoamassa, onko se mahdollista?

Kyllä onnistuu. Saat valita mieleisesi työntekijät, jotka haluat käyvän luonasi.. Poikkeuksena luonnollisesti työntekijöiden sairauspoissaolot  tai loma-ajat Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa luonasi käyviä siistijöitä.

5. Miten siivouspalvelunne siivous eroaa omastani?

 

Työntekijämme ovat koulutettuja oman alansa ammattilaisia. Heidän työnsä on tarjota sinulle puhtaan kodin elämys.

 Siivousalan ammattilaiseksi tullaan vain työskentelemällä paljon. Heidän osaamisensa on kehittynyt satojen kotien siivoamisesta. He tuntevat hyvin erillaiset pintamateriaalit ja puhdistustekniikat. Siivoustyö on käsityöläisammatti, jossa perusteet voidaan opettaa, mutta mestariksi tullaan vain tekemisen kautta.

Esimerkiksi…

Hyvä siivoussilmä kehittyy työskentelemällä laatutietoisten asiakkaiden kanssa, jotka odottavat jokaiselta siivouskerralta erinomaista työnjälkeä. Saatu asiakaspalaute on meille kullan arvoista, jotta voimme kehittyä, ja tarjota sinulle aina vain laadukkaampia siivouspalveluita.

Työvälineissä…

Käytämme ammattilaisille suunniteltuja työvälineitä. jotka eroavat marketeissa myytävistä välineistä  melkoisesti.

Esimerkiksi  yhden siivousjärjestelmän hinnalla saat ostettua katastetun täysin tieliikennekelpoisen henkilöauton.

Jotta saat siivousjäljen, johon voit olla tyytyväinen, täytyy siivousliinojen ja moppien olla valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista.

Kaikki mikrokuituliinat eivät ole yhtä hyviä

Laadukaat siivoustekstiilit ovat valmistettu materiaaleista, jossa mikrokuidun osuus on suuri.  Kauppaketjuissa myytävien mikrokuituliinojen huonompi puhdistusteho johtuu tekstiilien heikommasta laadusta.. Liinat ovat edullisempia, mutta se myös näkyy siivousjäljessä…

Ostatko puhdistusaineet lähikaupasta?

Jos vastaat kyllä, niin tässä on yksi iso ero.

Siivoamme ammattikäyttöön suunnitelluilla puhdistusaineilla. Tuotteet ovat joutsenmerkittyjä, joka asettaa tiukat  kriteerit:

6. Onko siivouspalvelunne kallis käyttää?

kuntaliitto teki siivouspalveluiden hintavertailun pääkaupunkiseudulla. Kuntaliiton ansiokkaaseen vertailuun on lisätty 4 uutta yritystä, jotta saisit paremman käsityksen siivouspalveluiden yleisestä hintatasosta.

Hintavertailu tehtiin 3 tunnin kertasiivouksella n.80m2 kokoiseen asuntoon.

Siivouspalvelumme oli vertailun edullisin. 

vertailun hinnakkain siivous on yli 35% kalliimpi, kuin tarjoamamme palvelu.

Siivouspalveluiden hintavertailu

7. Haluan kokeilla siivouspalveluanne, miten toimin nyt?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö sivuston kautta. Saat yhteydenoton 12 tunnin sisällä.

Sovimme ilmaisen arviointikäynnin, tai saat hinta-arvion sähköpostiin antamiesi tietojen  perusteella.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen,  niin  tuomme ripauksen lisää arkipäivän luksusta elämääsi.

Call Now Button
×
×

Basket