siivouspalveluiden kaytto helpottaa arkeamme

Pirkko Asuu puolisonsa ja kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa idyllisessä maalaismaisemassa Uudellamaalla. Heidän upeassa 100 vuotiaassa mansardikattoisessa maalaistalossa on pinta-alaa n 200m2, josta osa on Pirkon yrityksen käytössä.

Pirkko on työskentelee naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä.

Pirkon erityisosaamisalaa ovat Naisten vaihdevuosien hoito, raskauksien ehkäisy, lapsettomuus ja gynekologinen endokrinologia on erikoisala, joka hoitaa hormoneja tuottavien elinten sairauksia.

Pirkko avasi oman praktiikkansa vuonna 2013, koska halusi tarjota yksilöllistä ja korkealuokkaisia lääkäripalveluita asiakaslähtöisesti. Gynekologia on intiimi erikoisala, jossa vaaditaan erityistä hienotunteisuutta asiakaskohtaamisissa. Pirkolle on erityisen tärkeää, että asiakas kokee tulleensa kuunnelluksi ja hänen tarpeensa huomioiduksi jokaisessa tapaamisessa.

Pirkon työpäivät venyvät usein pitkiksi ja väsymys vei usein voiton hänen paneutuessaan päivittäin asiakkaittensa hoitoihin.

Kotisiivous työn ulkoistaminen alkoi tuntua hyvältä ajatukselta

Siivoukseen kuluu aikaa ja energiaa. Yrittäjän pitkien työpäivien jälkeen ei ole mukavaa aloittaa viikonloppua siivoamalla

Pirkko päätti hakea helpotusta arkeensa ja siivooja kotiin tuntui oikealta ratkaisulta. Hän alkoi etsiä sopivaa siivouspalvelua hänen tarpeisiinsa. Siivouspalvelua etsiessään hänelle oli tärkeää löytää luotettava yhteistyökumppani kodin ja yrityksen tilojen siivouksiin.

Pirkko otti meihin yhteyttä ja kertoi tarpeensa toiveensa siivouksista. Suosittelimme hänelle Arki Premium siivouspakettia, ja teimme tarjouksen kodin ja yrityksen tilojen siivoamisesta sekä sovimme siivousaikatauluista. 

Siivoussuunnitelmaa tehdessämme huomioimme vastaanottotilan asettamat vaatimukset, kodin pintamateriaalit ja kotieläimestä irtoavan pölyn ja hilseen.

 Ensiksi poistamme pölyn ja hilseen pinnoilta joko kuivapyyhinnällä tai nihkeäpyyhinällä.

Kuivapyyhintä on pinnoille hellävarainen puhdistustapa, jonka teemme ilman vettä tai puhdistusainetta. Kuivapyyhintä sopii hyvin heidän kotinsa herkimmille pinnoille, jotka eivät siedä kosteutta. Jotta kuivapyyhintä olisi tehokasta, täytyy liinamateriaalin olla valmistettu laadukkaista komponenteista ja mikrokuidun osuus liinassa suuri.

Mikrokuituliinoilla on parempi puhdistuskyky kuin perinteisillä puuvillaliinoilla. Laadukkaiden mikrokuituliinojen rakenteesta johtuen, pöly ja roskat irtoavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti puhdistettavasta pinnasta.

Mikrokuidun puhdistusteho perustuu miljooniin teräviin kuituihin, jotka irrottavat lian irti pinnasta ja sitovat irronneet hiukkaset siivousliinan kuitujen väleihin.

Vaihdamme liinoja siivouksen yhteydessä usein, jotta puhdistuskyky säilyisi hyvänä. Kun liinan kuitukerrokset ovat täyttyneet pölystä ja liasta, menettää liina puhdistustehonsa.

Puuvillaliinan heikompi puhdistuskyky johtuu kuitujen pyöreästä rakenteesta, jotka irrottavat likaa heikosti puhdistettavasti pinnasta. Puuvillakuidut eivät sido irronnutta pölyä kuitujen väliin, vaan lähinnä siirtävät likaa paikasta toiseen.

Nihkeäpyyhintä teemme kevyesti kostutetulla mopilla tai liinalla. Tämä pyyhintä sopii yleisempien Pirkon kodissa olevien pintojen puhdistukseen. Nihkeäpyyhinnässä on syytä muistaa, että mikrokuitua ei saa kostuttaa likaa, koska muuten materiaali menettää puhdistuskykynsä

Kun pöly ja lika on saatu puhdistettua pinnoilta. Suoritamme ilmanpuhdistuksen. Laitteistomme kierrättää vesisuodattimen läpi noin 3000 litraa ilmaa minuutissa. Pöly- ja pienhiukkaset jäävät pysyvästi laitteiston vesisäiliöön.

 Suodatinvesi vaihdetaan aina kun mennään uuden asiakkaan luokse. Näin pienhiukkaset eivät siirry työntekijöiden mukana Pirkon kotiin tai hänen kodistaan seuraavan asiakkaan luokse. Vesisuodatin on tehokas ja samalla ekologinen vaihtoehto perinteisille imureille, joiden käytetyistä pölypusseista syntyvä roska pussin vaihdon yhteydessä.

Laitteemme on saanut  ECARF laatusinetin , joka myönnetään allergiaystävälliselle laitteistolle. Sertifikaatin saa vain, jos laite tutkitusti parantanut allergioista kärsivän henkilön elämänlaatua.

Siivouspalvelun luotettavuudella ja työn laadulla on merkitystä

Vastaanottotilojen siisteys ja puhtaus ovat ensiarvoisen tärkeää asiakaskokemuksen ja asiakkaan turvallisuuden kannalta.
Hyvän työnjäljen lisäksi Pirkolle vastuullinen toiminta aikataulujen ja sovittujen siivous toimenpiteiden osalta on välttämättömyys yritystoiminnan sujuvuuden kannalta.

Luotettavuus (siivoukset hoidetaan sovitusti), ammattimainen ote, hinta

Siivouspalvelun hinta on yksi tärkeä näkökulma siivouspalvelua valittaessa.

Siivouspalveluiden hintavertailu pääkaupunkiseudulla.

Tiedustelin Pirkolta, miten heidän perheen arki on muuttunut, kun he aloittivat siivouspalveluiden käytön?

 Siivouspalveluiden käyttö helpottaa arkea huomattavasti. Vapautuu aikaa harrastuksiin ja perheen yhdessäoloon. On ihanaa tulla puhtaaseen kotiin. 

Kotisiivouspalvelu antaa aikaa perheen yhdessäoloon

He elävät kiireistä arkea. vanhemmilla on yrittäjän kiireiset aikataulut, joiden mukaan he sukkuloivat kodin ja työn välillä. Perheen nuoret opiskelevat ja heillä on omat kiireiset menonsa.

Ei ole helppoa sovittaa aikatauluja yhteisen ajan löytämiseksi, kun kaikilla on omat velvollisuutensa töiden ja opiskeluiden kanssa.

Siivouspalveluiden ulkoistaminen on tuonut heidän perheelleen kaivattua yhteistä vapaa-aikaa kiireiseen kalenteriin. Myös harrastuksille on löytynyt tilaa.

Pirkko irtautuu työstä hoitamalla puutarhaa ja tekemällä kodin kunnossapitotöittä.  Hän pitää lukemisesta ja erityisesti historialliset romaanit kiinnostavat häntä. Jotta vapaa-ajan ongelmia ei syntyisi, Pirkko työstää väitöskirjaansa. kaiken muun ohessa.He

Tutustu sisältöihimme

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Scroll to Top
Call Now Button