Stop pisaratartunnoille

korkealuokkainen kasvomaskii antaa suojan 2-suuntaisesti. Läpäisemätön polycarbonaatti estää kasvosuojan ulkopuolelta tulevat roiskeet, sekä maskin sisäpuolelta ympäristöön suuntautuvat pisarat.

suojaa pisaroilta 180 astetta

Suojaa roiskeilta ja pisaroilta

Aivastuksessa syntyvä pisarapilvi voi lentää 8 metrin etäisyydelle aivastuksen lähteestä, ja on monille viruksille erittäin tehokas tapa levitä ihmisestä toiseen. Tästä ovat esimerkkinä päiväkodeissa ja työpaikoilla leviät influenssat epidemian aikana. Kasvomaski suojaa koko kasvojen aluetta pisaroilta ja ilmateitse leviäviäviävistä tartunnoista. Koko kasvojen alueen peittävä visiiri antaa 180 asteen suojan roiskeilta ja pärskeiltä.

Ergonominen muotoilu

Ergonomisesti muotoiltu suojamaski mahdollistaa silmälasien käytön. Visiriin sisätilan suunnittelussa on huomioitu turvallisuuden lisäksi Silmä- ja aurinkolasien käyttäjät. kasvomaski on kevyt ja miellyttävä pitää pidempiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Maskissa on hyvät säätömahdollisuudet, joten suojavisiiri sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Visiiri on suunniteltu yhteistyössä  Tukholmassa sijaitsevan Söderin sairaalan  kanssa. hoitohenkilökunnalta saatua palautetta on hyödynnetty tuotteen kehittelyssä.
sosiaalinen elämä02

Pienentäää tartuntariskiä sosiaalisissa tilanteissa

korkealuokkainen kasvovisiiri antaa suojan 2-suuntaisesti. Läpäisemätön polycarbonaatti estää kasvosuojan ulkopuolelta tulevat roiskeet, sekä maskin sisäpuolelta ympäristöön suuntautuvat pisarat. Tavallinen kasvomaski vaikeuttaa puhumista ja tekee näin kommunikaation hankalaksi  Kasvovisiiri mahdollistaa selkeän kommunikoinnin kaikissa tilanteissa ja  maskin täysin läpinäkyvä materiaali mahdollistaa esteettömän näkökentän  kaikkiin suuntiin.

Kasvo Maski

Call Now Button