Siivooja Kotiin

Jos huomaat nämä 5 merkkiä itsessäsi ,silloin sinun on syytä harkita siivoojan hankkimista kotiin.

“ Meillä siivousfirman valintaa vaikutti kolme tärkeää tekijää: Luotettavuus,Ammattitaito ja Laatuavastaava hinta”
Jukka S.Sipoo
Yrittäjä

Keitä olemme?

Keitä olemme?

Klikkaa ja lue lisää 

Omasiivooja

Omasiivooja

Klikkaa ja lue lisää 

Kotisiivous Hinta

Kotisiivous Hinta

Klikkaa ja lue lisää 

Tutkitusti kilpailukykyiset hinnat

“Kehittyneet työtapamme  ja kilpailukykyinen hinnoittelumme varmistavat, että saat kotisiivoukset aina kustannustehokkaasti toteutettuna”

Olen ollut Kotipalvelu Männynhavun asiakas nyt yli kaksi vuotta. Palvelu on ollut alusta asti ystävällistä, täsmällistä ja siivouksen jälki on erinomaista. Männynhavun käyttämä vesi-imuri sopii mielestäni mainiosti meidän koiraperheelle, huoneilmasta tulee ihanan raikasta siivouksen jälkeen. Olen suositellut Kotipalvelu Männynhavua ystävilleni sillä seurauksella, että osa on vaihtanut entisen siivouspalvelunsa Männynhavuun. He voivat itse tulla kirjoittamaan oman arvionsa, mutta kuulemani mukaan hekin ovat tyytyväisiä.laittaa takin naulaan ja istahtaa nauttimaan puhtaasta tuoksusta ja siististä kodista.

Johanna Pylkkänen

Meillä on ollut tämä siivousfirma jo useamman vuoden ajan, ja se kertoo tyytyväisyydestämme. Kaikki toimii ajallaan ja sovitusti. Ja jälki on todella hyvää - onko se nyt sitten 4 ja puoli vai 5 tähteä, ihan sama. Ja aina voimme neuvotella asioista, mikä sekin on hyvä juttu.

Annikki Kaivola-Bregenhöj

Hei, nämä teidän pojathan olivat aivan loistavia. Siivosivat enemmän kuin odotin, myös sellaista, mikä olisi mielestäni meidän pitänyt hoitaa etukäteen (esim. vaatteet lattialta). Jos siltä tuntuu, voitte laskuttaa hieman extraa ikään kuin "likaisen työn lisää". Pojat myös omatoimisesti putsasivat koiran vahingon lattialta.

Raila Kosonen

Siivouspalvelumme käyttö on helppoa ja vaivatonta

Vaihda Siivouspäivä vapaapäiväksi

Aloita muutos ja pyydä kotisiivoustarjous jo tänään. Vastaamme viestiisi 12 tunnin sisällä.

Call Now Button

Aloita muutos jo tänään ja vaihda siivouspäivä vapaapäiväksi

Nimeni on Sami Jokinen ja olen Siivoustalo Männnynhavu Oy:n toimitusjohtaja Sipoosta. Olemme  12 vuotisen toimintahistoriamme aikana saaneet iloksemme palvella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja voimmekin sanoa olevamme siivouspalveluiden asiantuntijoita sinua varten.

Kotipalvelu Männynhavu on moderni siivoustalo, jossa yhdistyy uutta sekä vanhaa. Perinteinen käsillä tekemisen taito yhdistettynä uusimipiin työmenetelmiin ja laadukkaisiin siivousvälineisiin.

Työntekijämme ovat valittu huoullisesti ja Kaikilla siistijöillämme on vankka kokemus työskentelystä siivousalalla. He ovat alansa asiantuntijoita, joiden osaamisen voit luottaa siivouskerrasta toiseen.

Työskentelemme päivittäin yhteisen tavoitteemme eteen. Haluamme tehdä sinut Onnelliseksi.  Meitä inspiroi kun saamme tarjota sinulle sen tunteen, kuinka ihanalta tuntuu tulla puhtaalta tuoksuvaan juuri siivottuun kotiin.

Odotan innolla, että saisimme tuoda arkeesi ripauksen arkipäivän luksusta.

Ystävyydellä

allekirjoitus

Omasiivooja

Loimme luottosiivooja järjestelmän 10 vuotta sitten tarjotaksemme asiakkaillemme turvalliset ja korkealuokkaiset siivouspalvelut. Asiakkailtamme saatu palaute on ollut niin hyvää, että voimme luvata sinulle ammattitaitoisen oman siivoojan, jonka työnjälki tuo sinulle onnisellisuuden tunteen jokaisen siivouksen jälkeen.

Omasiivoojasi on koulutettu oman alansa ammattilainen, ja häneltä saat siivouksen aina toivomallasi tavalla.

Valitsemme huolella sinulle työntekijän, jonka voit halutessasi tavata ennen siivouksien aloittamista. Takamme kaikkien työntekijöittemme luotettavuuden, jotta voit rauhallisin mielin jättää siivoojan työskentelemään kotiisi poissa olessasi.

Tuttu oma työntekijä helpottaa arkeesi, kun voitte sopia asioista ja käytännöistä joustavasti. Omasiivoojasi tuo ennustettavuutta kun tiedät kuka tulee luoksesi siivoamaan. Se luo turvallisuutta ja helpottaa arkesi suunnittelua.

Omasiivooja

siivooja kotiin Hinta

Alla olevasta hinnastosta näet paljonko maksaa kodin siivous. Hintamme sisältävät kaikki sinulle syntyvät kulut. Siivouspalvelumme ovat aina samanhintaisia siivouspäivästä tai kellonajasta riippumatta.

Ensimmäinen tunti

36,5
Alv.24%
 • 29,44€ Alv 0%
 • 18,25€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Toinen tunti

33
Alv.24%
 • 26,61€ Alv 0%
 • 16,50€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti

Loput tunnit

30
Alv.24%
 • 24,19€ Alv 0%
 • 15€ kotitalousvähennyksen jälkeen
 • Sisältää kaikki kulut
 • Henkilötyötunti
Edullinen

Mitä siivouksen hintaan sisältyy?

arvonlisäverottomat siivouspalvelut

Jos toimintakykysi on pysyvästi tai väliaikaisesti heikentynyt sairauden, iän, vammaisuuden tai muun syyn takia. Esimerkiksi, jos elämäntilanteesi on syystä tai toisesta erityisen haastava.

Jotta voisit elää mielekästä elämää omassa kodissasi mahdollisimman pitkään mutta tarvitset tukea arkipäiväisissä asioissa,, niin sinnulla mahdollisuus saada tukipaalvelut kotiisi  kauttamme ilman arvonlisäveroa.

Syitä arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin voivat olla: