Siivooja Kotiin

Tee siivouspäivästä paras päiväsi

Siivouspalveluumme luottavat

Onnistunut kotisiivous on hyvän yhteistyön tulos sinun ja omasiivoojasi välillä. Yhteisymmärrys siivoustoimenpiteistä  on tärkeää, jotta lopputulos olisi juuri sellainen mitä olet halunnut. Koti on yksilöllinen ja edellyttää Luottosiivoojaltasi ymmärrystä sinulle tärkeiden ja ensisijaisten tarpeiden täyttämisestä.

Omaan kotiin ja sen ylläpitoon liittyy paljon tärkeitä arvoja sekä tunteita. Kotia tulee kohdella hellästi, huolellisesti ja kunnioittavasti. Tämän takia on tärkeää, että kotiasi käy siivoamassa aina sama työntekijä.

Kun kotisiivous on hoidettu oman luottosiivoojan toimesta toivomustesi mukaisesti, jää sinulle enemmän aikaa keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Siistissä kodissa viihdytään, puhtaudesta nautitaan ja arkikin rullaa rennommin eteenpäin ilman kasaantuvia kotitöitä.

"Oman luottosiivoojan hankinta on edullinen ja helpoin tapa lisätä vapaa-aikaa ja tehdä arjesta miellyttävämpi"

Oma luottosiivooja

Meillä on käytössä omasiivooja järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että sama työntekijä käy luonasi siivoamassa. Luottosiivoojasi on koulutettu ammattilainen, jonka työnlaatuun voit luottaa siivouskerrasta toiseen.

Omasiivooja
siivouskartoitus

Siivoustarpeen kartoitus

Kotisiivousyhteistyö aloitetaan tekemällä kattava siivouskartoitus. Kartoitus voidaan tehdän kolmella tavalla.

 •  Sähhköpostilla 
 •  Puhelimessa 
 •  kartoitustapaamisella

Tapaaminen on aina paras vaihtoehto, koska näin saamme suunniteltua yhdessä  toiveittesi mukaisen siivouskokonaisuuden joka palvelee tarpiteitasi parhaiten. Tapaamisella käymme kotisi läpi kokonaisuudessaan ja kirjaamme siivoustoiveesi asiakaskortiin.
Asiakaskottiin on kirjataan:

 • Yhteystietosi
 • Siivoustiheys
 • Siivouksen kesto
 • Siivoustoimenpiteet
 • Huomioitavat asiat. Esimerkiksi, kotieläimet, allergiat jne...

Siivousaikataulut

Voit tilata yksittäisiä siivouksia tai voimme suunnitella yhdessä siivousaikataulun tuleville siivouksille. Aikataulun suunnittelun etuna on, että sinun on mahdollista saada siivoukset toivomillesi ajankohdille.

Sinun on helppo seurata tulevia siivouskertoja henkilökohtaisesta siivouskalenteristasi. Listaan on merkitty siivouspäivä sekä omasiivoojasi saapumisajankohta.

Jos sinun tarvitsee muuttaa tai perua siivouspäivä, se onnistuu helposti ilmoittamalla asia sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluun.

siivousaikataulu
siivoussopimus

Siivoussopimus

Kirjallisen siivoussopimuksen teko ei ole välttämätöntä, mutta teemme sellaisen toivomuksestasi. Sopimukseen kirjataan Siivouskortin tietojen lisäksi 

 • Sopimuksen aloituspäivä
 • Tiedot mahdollisesta avaimen luovutuksesta
 • Siivouksen hinta
 • Molempien osapuolten allekirjoitukset

Avaimen luovutus

Avaimen luovutussopimus on kätevä tehdä silloin jos olet päiväsaikaan poissa kotoa tai et halua olla paikalla kun omasiivoojasi työskentelee.

Avaimen luovuttaminen on turvallista. Kotisi avaimia säilytetää lukitussa avainkaapissa. Avaimet koodataan numeroyhdistelmällä, jotta avaimia on mahdoton yhdistää henkilöön tai osoitteeseen. Avainkaappi ja koodilista sijaitsevat eri paikoissa , joka on tiedossa vain omasiivoojallasi.

Avaintenluovutus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Voit olla itse päästämässä omasiivoojasi sisälle.

Kotisiivouksen sisältö

Suunnittele toiveittesi kotisiivous. Alla olevasta listasta voit helposti tutustua mitä kotisiivoukseen voi sisältyä. Suunnitellaan yhdessä sinulle paras kokonaisuus

Keittiön siivous

Vessan siivous

Yleiset tilat

Kylpyhuoneen siivous

Saunan pesu

Siivousvälineet

Yli 10 vuoden aikana olemme testanneet oikeissa työtehtävissä satoja eri laitteita ja tuotteita. Haluamme tuoda kokemuksemme käyttöösi, jotta sinun ei tarvise käydä samaa testausprosessia lävitse.. Tuomme laadukkaimmat siivousvälineet sekä toimivimmat ratkaisut kotisi siivoamiseen.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet ja aineet mukanamme. Toivomuksestasi käytämme sinun työvälineitä ja puhdistusaineita.

Liinat ja mopit

Puhdistusliinat ja mopit ovat antibakteerisia ammattikäyttöön suunniteltuja siivoustekstiilejä. Korkealuokkaiset siivousvälineet vähentävät puhdistusaineiden tarvetta, jolloin usein pelkkä vesi riittää tuottamaan erinomaisen puhdistustuloksen.

Mikrokuituliinat

Puhdistusaineet

Käytetyt puhdistusaineet ovat joutsenmerkkittyjä. Ympäristömerkityt pesuaineet eivät aiheuta ylimääräistä kuormitusta joutuessaan ympäristöön, vaan hajoavat hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Joutsenmerkityt pesuaineet ovat vähintääkin yhtä tehokkaita kun vastaavat verrokkituotteet.

Puhdistusjärjestelmä

Puhdistusjärjestelmä eroaa perinteisistä imureista melkoisesti.Siivousjärjestelmässä ei ole pölypussia vaan suodattimena toimii puhdas vesi. Lika ja pöly ajetaan 14000 r/min pyörivän separaattorimoottorin läpi , joka pakottaa pölyn ja lian säiliössä olevaan suodatinveteen. Laitteesta huoneeseen palautuva ilma on pölyhiukkasista vapaata, jota myös astmaatikon on hyvä ja turvallista hengittää.

 Järjestelmä onkin saanut euroopan allergiatutkimuskeskuksen on myöntämän laatusinetin “Allergiaystävälliselle laitteelle ja palvelulle”.

selective-focus-photography-of-woman-1239288.png

Erittäin hyvä työnjälki ja muutenkin työstä välittyi kunnon tekemisen meininki.

Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu.

hannaleena Hyökki

-

Carla-Wade.png

Olen ollut asiakkaana nyt puoli vuotta, ja olen tyytyväinen. Siivouksen laatu on erittäin hyvää, ja hinnoittelu on järkevää. Luonani käy aina sama siivooja, joka tuntee hyvin siivottavan kohteen.

Voin suositella!

Sonja Valkeinen

-

Jukka S

Saan hyvin joustavaa palvelua, siistin talon lapsiperheelle ja sen lisäksi hyvän mielen. Mielestäni maksamani hinta on vähintäänkin kohtuullinen ja kokonaisuutena suosittelen vilpittömästi Männynhavua.

Ihan kiva käyttää siivoukseen kulunut aika johonkin muuhun.

Miska Juslin

-

Täyden palvelun kotisiivous - Helpoin siivouksesi ikinä

Omasiivoojasi tekee tarvittavat esivalmistelut ennen siivouksen aloittamista. Huolehtii, että lattiapinnat ovat vapaat imuroinnille ja pyyhinnälle. kerää lelut, tavarat lattialta ja laittaa ne omille paikoilleen. Elä oman tyylisi mukaan. Luottosiivoojasi Huolehtii kodistasi, jotta sinun ei tarvitse.

Aidosti edullinen siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla

 Kotisiivouspalvelumme on tutkitusti edullinen siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla. Saat kotisiivouksen erittäin kilpailukykyiseen hintaan tinkimättä siivoustyön laadusta.

Siivouspalvelumme on 51% halvempi, kuin vertailun kalleimman siivouspalvelun tarjoama kertasiivous hinta.

Siivouspalvelut ilman sitoumuksia 

Siivouspalvelullamme ei ole irtisanomisaikoja tai velvotteita, jotka sitoisivat sinut palvelun käyttäjäksi. Käytä palveluitamme milloin haluat ilman ahdistavia sitoumuksia.

vakuutettu siivouspalvelu

Siivouspalvelumme on sinulle täysin riskitön käyttää. omaisuutesi on turvattu , jos omasiivoojasi aiheutaa vahingon kodissasi. Vastuuvakuutemme korvaa henkilö- ja esinevahingot 500,000€ asti.

100% onnellisuustakuu

Omasiivoojasi on koulutettu siivousalan ammattilainen sinua varten. , Lupaamme sinulle 100% onnellisuustakuun hänen tekemästään siivoustyöstä.

Oman luottosiivoojan hankinta on helpoin tapa tehdä siivouspäivästä paras päiväsi.

 • Saat oman luottosiivoojan
 • Saat siivouspalvelut tutkitusti edulliseen hintaan
 • Omasiivoojasi on koulutettu ammattilainen
 • Kotisi siivotaan laadukkaimmilla työvälineillä
 • Joutsenmerkityt puhdistusaineet
 • Ei irtisanomisaikoja
 • Ei sitoutumispakkoa
 • Kotisi irtaimisto on vakuutettu vahinkojen sattuessa
 • Saat siivouspalvelut ilman riskiä
 • 100% onnellisuustakuu

Vaihda siivouspäivä vapaapäiväksi. Tutustu siivouspalveluumme ilman sitoumuksia. 100% tyytyväisyystakuu

Scroll to Top
Call Now Button